شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آب خیز بدون آمار با استفاده از مدل بارش – رواناب AWBM (مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آب خیز بدون آمار با استفاده از مدل بارش – رواناب AWBM (مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آب خیز بدون آمار با استفاده از مدل بارش – رواناب AWBM (مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آب خیز بدون آمار با استفاده از مدل بارش – رواناب AWBM (مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آب خیز بدون آمار با استفاده از مدل بارش – رواناب AWBM (مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

مدل های هیدرولوژیکی یکی از روش های برآورد رواناب به دست آمده از بارندگی می باشند. این مدل ها با شبیه سازی فرآیند رواناب – بارش، رواناب به دست آمده از بارندگی را در حوزه های آب خیزی بدون ایستگاه اندازه گیری با حداقل زمان ممکن و کمترین هزینه برآورد می کنند. مدل AWBM که در سال ۱۹۹۳ توسط بوتون تکمیل شد یکی از انواع مدل های بارش – رواناب است که می تواند رواناب را با استفاده از داده های بارش روزانه یا یک ساعته محاسبه نماید. کاربرد نتایج روزانه به دست آمده از اجرای این مدل در مطالعات مدیریت و استحصال آب و نیز نتایج یک ساعته مدل سازی برای محاسبه های مربوط به برنامه ریزی و مدیریت سیلاب می باشد. در این پژوهش برای ارزیابی مدل، ۶ زیرحوزه بلوچستان جنوبی واقع در استان سیستان و بلوچستان مورد استفاده قرار گرفته است. بارش روزانه به کمک روش TPSS به صورت منطقه ای در آمده و دبی های روزانه هم به دبی های ویژه تبدیل می گردد. در نهایت به کمک مدل و با بهینه سازی پارامترهای مدل میزان دقت و کارایی مدل در برآورد رواناب محاسبه ای و مقایسه آن با رواناب مشاهده ای به وسیله ضرایب کارآیی و تعیین مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج محاسبه شده توسط مدل در همه زیرحوزه ها نشان می دهد که مدل می تواند شبیه سازی قابل قبولی در حوزه های مورد مطالعه داشته و با اطلاعات قابل دسترس، عکس العمل حوزه های بدون آمار (یا دارای آمار کوتاه مدت) را در مقابل بارش دریافتی شبیه سازی نموده و از قابلیت خوبی در پژوهش ها و مدل سازی بارش – رواناب در مناطق خشک و نیمه خشک برخوردار باشد.

کلید واژه: بارش – رواناب، شبیه سازی، حوزه آب خیز، مدل AWBM، استان سیستان و بلوچستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.