مقاله بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران :

مقاله بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۱۹ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: بررسی پلی مورفیسم تکرارهای T در افراد سالم و بیماران فیبروز کیستی در استان مازندران
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی مورفیسم
مقاله فیبروز کیستی
مقاله Reverse Dot Blot
مقاله CFTR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: فیبروز کیستی یک بیماری اتوزومال مغلوب شایع در میان سفیدپوستان است و منجر به اختلال در عملکرد غدد برون ریز می شود که ناشی از جهش در ژن پروتیین تنظیم کننده کانال عبور غشایی فیبروز کیستی (CFTR) است. علایم فنوتیپی در این بیماری بسیار متنوع و نتیجه طیف وسیع جهش ها در ژن CFTR است. این تحقیق به بررسی پلی مورفیسم تکرارهای پلی تیمین (T۹, T۷, T۵) در اینترون هشت ژن CFTR در افراد سالم و مبتلا در استان مازندران پرداخته است.
روش بررسی: ۴۰ کودک مبتلا به فیبروز کیستی و ۴۰ فرد سالم ساکن استان مازندران برای پلی مورفیسم پلی تیمین در اینترون هشت ژن CFTR با استفاده از روش Reverse dot blot بررسی شدند.
یافته ها: تکرار T۷ در افراد سالم و مبتلا شایع ترین و فراوانی آللی آن حدود %۷۵ است. فراوانی آللی تکرارهای T۹ و T۵ به ترتیب حدود %۲۰ و %۵ می باشد. ژنوتیپ های T۷/T۷ در هر دو گروه شایع ترین و به ترتیب از فراوانی %۷۲۵ و %۶۰ در افراد سالم و بیمار برخوردارند. ژنوتیپ های T۵/T۹ و T۵/T۵ در این مطالعه مشاهده نشدند. %۲۲۵ افراد سالم و %۳۰ افراد بیمار ژنوتیپ هتروزیگوت داشتند.
نتیجه گیری: با توجه به فراوانی آلل های T۵، T۷، T۹ و وجود ۲۲۵ الی ۳۰ درصد ژنوتیپ هتروزیگوت در افراد بررسی شده، پلی مورفیسم تکرارهای T در اینترون هشت می تواند به عنوان مارکر برای ردیابی آلل های سالم و جهش یافته در تشخیص پیش از تولد یا شناسایی ناقلین با سابقه بیماری در خانواده استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.