ارزیابی تعادل تغذیه ای با روش دریس در باغ های هلوی استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تعادل تغذیه ای با روش دریس در باغ های هلوی استان گلستان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تعادل تغذیه ای با روش دریس در باغ های هلوی استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تعادل تغذیه ای با روش دریس در باغ های هلوی استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تعادل تغذیه ای با روش دریس در باغ های هلوی استان گلستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۲

هنگامی که خاک مقدار کافی از عناصر ضروری برای رشد گیاه را تامین نمی کند، ضروری است مقدار مورد نیاز به آن عرضه شود. این امر مستلزم یافتن روش اندازه گیری مناسب است که میزان کمبود عناصر غذایی را مشخص سازد. با توجه به مشکلات روش های حد بحرانی و حد کفایت غلظت عناصر غذایی، تغییرات این حدود در ارقام گیاهی و شرایط اقلیمی متفاوت و وابستگی نتایج به زمان نمونه برداری، روش تلفیقی تشخیص و توصیه (DRIS) روش کارآتری می باشد. به این منظور آزمایشی به مدت ۲ سال (۸۹-۱۳۸۸) در ۶۱ باغ هلوی استان گلستان به اجرا در آمد. بر اساس روش دریس باغ ها به دو جامعه عملکرد کم و زیاد (بر مبنای ۳۰ کیلوگرم عملکرد به ازای هر درخت) تفکیک شدند. سپس، همه فرم های بیان، واریانس آنها در دو جامعه و نسبت واریانس های جامعه عملکرد کم به زیاد (SB/SA) تعیین گردید. حدود کفایت عناصر غذایی در برگ به روش دریس از گروه باغ های با عملکرد زیاد و با در نظر گرفتن نسبت واریانس گروه با عملکرد کم به زیاد، برای نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم به ترتیب ۲.۴۶، ۰.۲۴، ۲.۲۹، ۲.۰۳ و ۰.۵۶ درصد و برای عناصر آهن، منگنز، مس و روی به ترتیب ۱۳۲.۷، ۳۲.۵، ۱۴.۵ و ۴۲.۹ میلی گرم بر کیلوگرم به دست آمد. سپس با استفاده از فرمول های کالیبراسیون دریس، شاخص های دریس برای ۹ عنصر غذایی در باغ های با عملکرد کم تعیین و شاخص تعادل غذایی (NBI) برای هر کدام از این باغ ها محاسبه شد. نتایج نشان داد که ترتیب نیاز به عناصر غذایی مختلف به طور میانگین برای باغ های با عملکرد کم به شرحCa>P>Mg=Mn>K>Fe>Cu=Zn>N بود.

کلید واژه: دریس، تعادل تغذیه ای، هلو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.