بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

کلاله زعفران گرانبهاترین ادویه موجود در روی کره زمین است. میزان تولید این محصول در سال های اخیر رو به افزایش نهاده است به طوری که از جنبه نگهداری و فرآوری گل مساله ساز گشته است. این پژوهش با هدف بررسی چگونگی حفظ خصوصیات کیفی و فیزیکی گل زعفران و ایجاد زمینه ای جدید در صادرات گل زعفران به صورت شاخه بریده انجام شد. به این منظور گل های زعفران با استفاده از پوشش های پلیمری (پلی اتیلن- پلی آمید و پلی اتیلن با دانسیته پایین) و ترکیب گازی متشکل از ۵۰% دی اکسیدکربن، ۵% اکسیژن، ۴۵% نیتروژن بسته بندی شدند. بسته ها و نمونه های شاهد در دو دمای ۰ و ۱۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ روز نگهداری شدند. هر سه روز یک بار غلظت گازهای اکسیژن و دی اکسیدکربن، راندمان استحصال زعفران، خواص فیزیکی کلاله های تازه و خواص شیمیایی کلاله های خشک شده اندازه گیری شدند. همچنین آزمون های میکروبی وجود اشرشیاکلی و شمارش کپک و مخمر نیز انجام گردید. نتایج نشان داد پوشش های پلیمری پلی اتیلن با دانسیته پایین جهت حفظ خصوصیات کیفی و فیزیکی گل زعفران بهتر از پوشش های پلیمری پلی اتیلن- پلی آمید و دمای صفر درجه سانتی گراد جهت نگهداری گل ها مناسب تر از دمای ۱۵ درجه سانتی گراد بود. از لحاظ بار میکروبی نیز وجود اشرشیاکلی در هیچ یک از نمونه ها مشاهده نشد.

کلید واژه: اتمسفر تغییر یافته، بسته بندی، دمای نگهداری، گل زعفران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.