مقاله بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2 :

مقاله بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله علوم دانشگاه تهران از صفحه ۶۷ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: بررسی توانایی تولید بیوسورفکتانت توسط Bacillus licheniformis BCRC و Bacillus subtili s HAZ2
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ازدیاد برداشت میکروبی نفت (MEOR)
مقاله بیوسورفکتانت
مقاله باسیلوس
مقاله کشش سطحی
مقاله لیپوپپتید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ازدیاد برداشت میکروبی نفت(MEOR) یکی ازکاربرد های مهم میکروارگانیسم ها در صنعت نفت است. گونه های باسیلوس به طور گسترده ای به عنوان ارگانیسم های نمونه در طی تحقیقات MEORاستفاده می شود. در این مطالعه، جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده بیوسورفکتانت مورد ارزیابی قرار گرفته است. ۶۰ سویه از باسیلوس ها از مناطق آلوده به ذخایر نفتی نظیر مسجد سلیمان و پالایشگاه نفت تهران جداسازی شدند. در بررسی توانایی سویه های جدا شده مولد بیوسورفکتانت، تست همولیز، امولیسفیکاسیون، کاهش کشش سطحی انجام شد. همچنین تاثیر pHهای مختلف، غلظت های نمکی، دما و منابع مختلف کربن و نیتروژن را در رابطه با تولید بیوسورفکتانت مورد ارزیابی قرار گرفت. از بین سویه های جدا شده، دو سویه (P۱ و L۲) بیشترین تحمل نمک را از خود نشان دادند (%۸) همچنین سویه های فوق در تولید بیوسورفکتانت بیشترین راندمان را از خود بروز داشته، به طوری که توانستند کشش سطحی محیط رابه ترتیب از ۶۹mN/m به ۳۰ و۲۹mN/m کاهش دهند. بیوسورفکتانت این دو سویه عمدتا از جنس لیپوپروتئین است.این سویه ها (P۱ و L۲) همچنین قادر به امولسیفیه کردن نفت خام بودند به طوری که نتایج تست امولسیفیکاسیون آنها به ترتیب ۹۱ و ۹۰% بود آنها به وسیله روش های مورفولوژیکی و تست های بیوشیمیایی با استفاده از کتاب رده بندی سیستماتیک باکتری ها Bergeys و همچنین تکنیک ۱۶SrRNA شناسایی گشتند. این سویه ها با تقریب ۹۹%و۹۷ % متعلق به Bacillus licheniformis و Bacillus subtilisبودند. بهترینpH و دما برای تولید بیوسورفکتانت توسط سویه های فوق به ترتیب ۶۸ و ۳۷oCمی باشد. همچنین بهترین منبع کربن، نفت خام و بهترین منبع نیتروژن نیترات سدیم بود. به نظر می رسد این سویه ها برای ازدیاد بر داشت میکروبی نفت به صورت EX-Situ کاندید بسیار مناسبی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.