بررسی تاثیر نیتروژن دهی پلاسمایی بر ریزساختار و سختی فولادهای ابزار گرم کار AISI H11 و قالب تزریق پلاستیک AISI P20


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نیتروژن دهی پلاسمایی بر ریزساختار و سختی فولادهای ابزار گرم کار AISI H11 و قالب تزریق پلاستیک AISI P20 دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نیتروژن دهی پلاسمایی بر ریزساختار و سختی فولادهای ابزار گرم کار AISI H11 و قالب تزریق پلاستیک AISI P20  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نیتروژن دهی پلاسمایی بر ریزساختار و سختی فولادهای ابزار گرم کار AISI H11 و قالب تزریق پلاستیک AISI P20،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نیتروژن دهی پلاسمایی بر ریزساختار و سختی فولادهای ابزار گرم کار AISI H11 و قالب تزریق پلاستیک AISI P20 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و مهندسی سطح

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق دو گروه نمونه از جنس فولاد ابزار گرم کار AISI H11 و فولاد قالب تزریق پلاستیک AISI P20 در دو دمای ۵۰۰ و ۵۵۰ درجه سانتی گراد، به مدت زمان ۵ و ۱۰ ساعت و ترکیب گاز %۲۵H2 – %75N2 با استفاده از دستگاه نیتروژن دهی پلاسمایی پالسی جریان مستقیم نیتروژن دهی شدند. ضخامت منطقه نفوذی و لایه ترکیبی، توسط میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی و فازهای تشکیل شده در سطح به وسیله آنالیز تفرق اشعه ایکس (XRD) بررسی شد. همچنین تغییرات ریزسختی از سطح به عمق نمونه ها اندازه گرفته شد. نتایج نشان می دهد که به دلیل نوع ریزساختار زیرلایه و مسیرهای نفوذی مناسب تر عنصر نیتروژن در فولاد AISI H11 نسبت به AISI P20، همواره ضخامت لایه نفوذی و ترکیبی تشکیل شده در فولاد AISI H11 بیش تر از فولاد AISI P20 است. نتایج آنالیز EDS ازلایه نیتریدی نشان داد که حین نیتروژن دهی پلاسمایی فولاد AISI P20 نفوذ کربن به سمت سطح روی داده است ولی در نتایج EDS از لایه نیتریدی فولاد AISI H11 این پدیده مشاهده نشد. مطابق با نتایج نیم رخ سختی پس از نیتروژن دهی پلاسمایی، در یک عمق یکسان، فولاد AISI H11 میزان سختی بالاتری نسبت به فولاد AISI P20 نشان داده است. بررسی های پراش اشعه ایکس (XRD) حاکی از آن است که لایه نیتریدی در فولاد AISI H11 از دو فاز نیتریدی گاما پرایم (g’) و اپسیلن (e) تشکیل شده است اما در فولاد AISI P20 فاز نیترید اپسیلن به عنوان فاز نیتریدی غالب در همه شرایط زمانی و دمائی انجام فرآیند تشکیل شده است.

کلید واژه: نیتروژن دهی پلاسمایی، فولاد ابزار گرم کار AISI H11، فولاد قالب پلاستیک AISI P20، نیترید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.