ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات
تعداد صفحات :۱۰
هدف از این مطالعه ارزیابی اثر نایسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دما ۴ درجه تا زمان ۱۶ روز بوده است. تغییرات برخی از شاخص های کیفی ماهی از جمله عدد پراکسید و مجموع بازهای ازته فرار، همچنین پارامتر های میکروبی (باکتری های مزوفیل، سرماگرا و لاکتیک) در فواصل زمانی ۰، ۴، ۸، ۱۲ و ۱۶ روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در تیمارهای دارای باکتریوسین، روند تغییرات میکروبی و شیمیایی کندتر بوده و نسبت به نمونه های شاهد (بسته بندی در شرایط خلا) دارای زمان ماندگاری بیشتری بوده اند. از دیدگاه شیمیایی و میکروبی، زمان ماندگاری نمونه های دارای نایسین Z به ترتیب تا ۱۲ روز و ۱۶ روز قابل افزایش می باشد.
کلید واژه: باکتریوسین z، زمان ماندگاری، ماهی سفید، دمای ۴
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.