ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای ۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۰

هدف از این مطالعه ارزیابی اثر نایسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دما ۴ درجه تا زمان ۱۶ روز بوده است. تغییرات برخی از شاخص های کیفی ماهی از جمله عدد پراکسید و مجموع بازهای ازته فرار، همچنین پارامتر های میکروبی (باکتری های مزوفیل، سرماگرا و لاکتیک) در فواصل زمانی ۰، ۴، ۸، ۱۲ و ۱۶ روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در تیمارهای دارای باکتریوسین، روند تغییرات میکروبی و شیمیایی کندتر بوده و نسبت به نمونه های شاهد (بسته بندی در شرایط خلا) دارای زمان ماندگاری بیشتری بوده اند. از دیدگاه شیمیایی و میکروبی، زمان ماندگاری نمونه های دارای نایسین Z به ترتیب تا ۱۲ روز و ۱۶ روز قابل افزایش می باشد.

کلید واژه: باکتریوسین z، زمان ماندگاری، ماهی سفید، دمای ۴

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.