مقاله طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی :

مقاله طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: طراحی و ساخت نانو زیست ذرات فاژی نوترکیب به عنوان کاندیدای حامل واکسن ژنی- خوراکی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نانو زیست ذرات
مقاله فاژ لامبدا
مقاله واکسن
مقاله بیان ژن
مقاله EGFP

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: حاملین باکتریوفاژی اخیرا به عنوان ابزار حمل ژن و ارایه واکسن مورد توجه قرار گرفته اند، که عمده دلایل این موضوع به پایداری فیزیکی، بی خطری و قیمت پایین چنین حاملینی مربوط می شود. از آن جا که در ارتباط با انتقال ژن به درون میزبانان یوکاریوتیک، اطلاعات اندکی در دست است. بنابراین به منظور تعیین قابلیت انتقال ژن این حاملین، مجموعه ای از مطالعات در شرایط آزمایشگاهی انجام گرفت.
مواد و روش ها: بدین منظور با استفاده از سازه Lambda ZAP با قابلیت بیان در سلول های جانوری، اقدام به ساب کلون کردن ژن های مختلف از جمله EGFP به عنوان کنترل مثبت و PBR322 به عنوان کنترل منفی به داخل ناقل مزبور شد. با به کارگیری لیزات باکتریوفاژی، سازه نوترکیب فاژی بسته بندی گردید. به منظور ارزیابی کاربردی بودن باکتریوفاژهای تولید شده، ذرات باکتریوفاژی EGFP به کشت سلول های یوکاریوتی افزوده شد و بعد از ۳۶ ساعت قابلیت بیان ژن در زیر میکروسکوپ فلورسانت مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: مشاهده نشانه های فلورسانت ناشی از پروتئین فلورسنت سبز، به معنای عملکرد بیانی حاملین مورد نظر در سیستم های یوکاریوتی است. پایداری فاژهای نوترکیب به عنوان حامل واکسن خوراکی در شرایط مشابه مجرای گوارشی( pHو آنزیم های مخرب) مورد بررسی قرار گرفت.
نتیجه گیری: نتایج آزمایش پایداری، نشان از قابلیت به کارگیری حامل فاژی به عنوان واکسن خوراکی را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.