مقاله بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل :

مقاله بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۴۵ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع، علایم، نشانه ها و عوامل مستعد کننده سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم قبل از قاعدگی
مقاله علایم و نشانه ها
مقاله عوامل مستعد کننده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: سندروم پیش از قاعدگی (PMS) یا عود دوره ای ترکیبی از تغییرات آزار دهنده فیزیکی، روان شناختی و یا رفتاری که در مرحله لوتئال سیکل قاعدگی اتفاق می افتد. با توجه به شیوع بالای آن و عوامل متعدد و مختلف آن ها و عدم اطلاع از وضعیت آن در زنان شاغل در کارخانجات این تحقیق انجام شد.
روش بررسی: تحقیقی با طراحی مقطعی روی ۴۷۶ زن شاغل انجام گرفت. علایم و نشانه های PMS بر اساس شاخص یازده گانه DSM-IVدر کتاب مرجع با پرسش از نمونه ها در دو مرحله انجام گرفت. عوامل مرتبط شامل سن، تحصیلات، شاخص توده بدن، رده شغلی، ساعت کار روزانه، قاعدگی دردناک، مقدار خونریزی قاعدگی، شدت درد قاعدگی، انجام تمرینات ورزشی و تاهل بود. شیوع PMS در نمونه ها تعیین و نقش عوامل مرتبط با آزمون کای دو مورد قضاوت قرار گرفت.
نتایج: از ۴۷۶ نفر از زن مورد بررسی با سنین ۲۸/۸±۳۱،PMS در ۷/۶۷ درصد به دست آمد. ۶/۲۷ درصد آن ها PMS متوسط و شدید داشتند. شایع ترین شاخص سندرم پیش از قاعدگی علایم فیزیکی با ۲/۸۷ درصد، سستی و بی حالی، زود خسته شدن یا کاهش چشمگیر انرژی با ۱/۷۳ درصد و بعد اضطراب، تنش یا فشار روانی، هیجان زدگی، بی صبری یا بی قراری ۶/۶۶ درصد بود. وضعیت قاعدگی، افزایش سن، تاهل، شاخص توده بدن، عدم تمرینات منظم ورزشی و رده شغلی پایین حد علایم مستعد کننده PMS بود .(p<0.05) ارتباط معناداری بین تغییرات میل جنسی با PMS وجود داشت.(P<0.05)
نتیجه گیری: به نظر می رسد سندرم پیش از قاعدگی در زنان شاغل در کارخانجات بالا و جای نگرانی دارد. با توجه به تبعات شناخته شده آن اقدامات لازم جهت کاهش آن را توصیه می کنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.