تولید نانوالیاف موازی به روش تغییریافته غلتک چرخان و بررسی عوامل موثر بر مقدار موازی بودن الیاف با پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید نانوالیاف موازی به روش تغییریافته غلتک چرخان و بررسی عوامل موثر بر مقدار موازی بودن الیاف با پردازش تصویر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید نانوالیاف موازی به روش تغییریافته غلتک چرخان و بررسی عوامل موثر بر مقدار موازی بودن الیاف با پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید نانوالیاف موازی به روش تغییریافته غلتک چرخان و بررسی عوامل موثر بر مقدار موازی بودن الیاف با پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید نانوالیاف موازی به روش تغییریافته غلتک چرخان و بررسی عوامل موثر بر مقدار موازی بودن الیاف با پردازش تصویر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۴

الکتروریسی، روشی متداول برای تولید نانوالیاف است که مبنی بر استفاده از نیروهای الکتروستاتیک در اعمال کشش بر یک قطره محلول یا مذاب پلیمری است. در الکتروریسی متداول نانوالیاف تولید شده به شکل بی نظم روی صفحه جمع کننده جمع آوری می شوند. اعمال کنترل بر جمع آوری نانوالیاف و گردآوری آنها به طور موازی باعث پیدایش کاربردهای جدیدی برای نانوالیاف می شود. نانوالیاف موازی کابردهای بسیاری در مهندسی بافت دارند. در این پژوهش، با اعمال تغییراتی در سامانه الکتروریسی و استفاده از دو نازل (سوزن) با بارهای مخالف، روشی کارآمد برای تولید نانوالیاف موازی ارائه شده است. همچنین، اثر برخی از عوامل موثر بر مقدار موازی بودن الیاف نظیر سرعت برداشت، ولتاژ اعمال شده و غلظت محلول بررسی شده است. برای مقایسه مقدار موازی بودن الیاف از برنامه نویسی و پردازش تصویر در محیط MATLAB استفاده شده است. نتایج نشان می دهد، غلظت محلول و سرعت برداشت، اثر قابل توجهی بر افزایش موازی بودن نانوالیاف دارند. افزایش غلظت از ۱۲ به ۱۵ %wtدرصد سبب افزایش معنی داری در مقدار موازی بودن نانوالیاف می شود. در شرایطی که تمام پارامترها ثابت باشد، افزایش سرعت برداشت باعث افزایش مقدار موازی بودن الیاف می شود. با افزایش ولتاژ، ابتدا موازی بودن افزایش یافته و سپس کاهش می یابد. نمودارها و تصاویر میکروسکوپ نوری نانوالیاف موید این مطلب اند که بیشترین موازی بودن نانوالیاف در غلظت۱۵ %wt ، ولتاژ۱۱ kV و سرعت برداشت ۶۰۰ rpm حاصل شده است.

کلید واژه: نانوالیاف موازی، پلی آکریلونیتریل، الکتروریسی، روش دو نازلی، غلتک چرخان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.