کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: اکثر محصولاتی که امروزه تولید می شوند نتیجه فرآیندهای چند مرحله ای هستند، به این معنی که فرآیندهای چند متغیره ای هستند که طی چندین مرحله متوالی انجام می شوند که در هر مرحله یک یا چندین مشخصه کیفی مختلف مطابق با مشخصات فرآیند می تواند جهت کنترل کردن انتخاب شوند. هدف از انجام این تحقیق تعیین پارامترهای موثر بر کیفیت محصول شکر سفید و ارایه یک مدل برای پیش بینی کیفیت محصول تولیدی می باشد.مواد و روش ها: در دوره یک ماهه خط تصفیه شکرخام در کارخانه قند همدان تحت بررسی قرار گرفته است. کلیه متغیرهای کیفی موثر در تصفیه شکرخام و تولید شکر سفید اندازه گیری و بر اساس مدل دارای خودهمبستگی علاوه بر پارامترهای خود فرآیند، تحلیل رگرسیونی برای ارزیابی کیفیت محصول تولیدی بعمل آمده است.یافته ها: یک روش مناسب برای کنترل کیفیت آماری فرآیند چندمرحله ای تصفیه شکر خام بر مبنای نمودار علت – معلولی، روابط خودهمبستگی و نمودارهای کنترل ایجاد شده است که با استفاده از تحلیل رگرسیونی می توان کیفیت شکر تولیدی را در حین فرآیند، ارزیابی کرد و بدین وسیله با اقدام اصلاحی از تولید شکر نامرغوب جلوگیری نمود. با استفاده از این روش و پیاده سازی آن می توان شکر سفید را با توجه به کیفیت مواد اولیه در کیفیت های دلخواه برای نیاز نهایی گوناگون تولید کرد.نتیجه گیری: نتایج ارزیابی نشان می دهد در بین متغیرهای مورد بررسی بیشترین ضریب همبستگی بین pH پخت دوم، قند ملاس، بریکس شربت خام با کیفیت شکر سفید (مجموع پوآن) می باشد. همچنین برای مشخصه کیفی محصول (مجموع پوآن) خودهمبستگی وجود دارد.

کلید واژه: پوآن های برانشویک، تحلیل رگرسیونی، خودهمبستگی، شبکه بیزین، شکر خام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.