تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق مراحل تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک در فرمانتورهای همزن دار و به منظور طراحی خط صنعتی تولید اسیدلاکتیک با درجه خلوص مورد استفاده در صنایع غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این کار چهار سویه میکروبی استاندارد (Staphylococcus aureus PTCC 1113، Microccoccus luteus PTTC 1110،Escherichia coli PTCC 1330 و Listeria monocytogenes PTCC 1304) انتخاب و حداقل غلظت مهار کننده رشد برای هر یک بررسی گردید و تغییر منحنی رشد هر سویه در حضور و عدم حضور اسید لاکتیک و لاکتات کلسیم مقایسه شد. به منظور بدست آوردن دانش فنی تولید اسید لاکتیک، مراحل افزایش حجم تولید و تخلیص توسط سویه Lactobacillus casei subsp. Casei PTCC 1608 در دو فرمانتور همزن دار ۲۰ و ۷۵۰ لیتری انجام شد. محیط تولید بهینه سازی شده با منابع کربن متفاوت (گلوکز، لاکتوز و آب پنیر) و پودر خیسانده ذرت به عنوان منبع نیتروژن و به دو روش کشت غیر مداوم و کشت نیمه مداوم انجام شد. جهت تخلیص اسید لاکتیک از روش کلاسیک استفاده شد. پس از بهینه سازی محیط کشت، این سویه در بررسی های آزمایشگاهی در گرم خانه همزن دار بیشترین تولید را در محیط حاوی ۸۰g/l گلوکز و ۵۰g/l آب پنیر داشت. در این سیستم g/l 72.69 لاکتات کلسیم با بهره وری g/lh 0.51 و بازده ۵۶% تولید شد. در فرمانتور ۲۰ لیتری در تخمیر نیمه مداوم، در مدت زمان ۴۴ ساعت۱۰۸.۷۵g/l لاکتات کلسیم تولید شد. در این شرایط بازده واکنش ۸۳% ولی بدلیل کاهش زمان تولید افزایش قابل توجهی در بهره وری (۲.۴۷ g/lh) مشاهده گردید. سپس در فرمانتور ۷۵۰ لیتری در کشت نیمه مداوم ۳۵۰g/l لاکتات کلسیم با بهره وری۵.۴ g/lh تولید شد.

کلید واژه: اسید لاکتیک، لاکتوباسیلوس کازئی، فرمانتور همزن دار، تخمیر، افزایش حجم تولید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.