مقاله مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون :

مقاله مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۵۰ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری تراشه با لارنگوسکوپی مستقیم و روش برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوله گذاری تراشه
مقاله برونکوسکوپی فیبراپتیک
مقاله لارنگوسکوپی
مقاله پاسخ همودینامیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: لارنگوسکوپی و لوله گذاری تراشه غالبا با افزایش فشارخون و ضربان قلب همراه است. یکی از روش های پیشنهاد شده برای کاهش این تغییرات استفاده از برونکوسکوپ فیبراپتیک برای لوله گذاری تراشه است. در مطالعه حاضر تغییرات همودینامیک ناشی از لوله گذاری به روش فیبراپتیک با روش معمول لارنگوسکوپی در بیماران مبتلا به فشار خون مقایسه شده است.
مواد و روش ها: ۹۴ بیمار مبتلا به فشار خون بالا که حداقل در ۱۰ روز پیش از مراجعه داروی ضد فشارخون مصرف نکرده بودند به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و به روشی مشابه بیهوش شدند.
لوله گذاری در یک گروه با برونکوسکوپ فیبراپتیک و در گروه دیگر با لارنگوسکوپ انجام شد. پارامترهای همودینامیک شامل ضربان قلب، فشار خون سیستولی و دیاستولی قبل از القا (پایه)، قبل از لوله گذاری و ۲، ۴ و ۶ دقیقه پس از لوله گذاری ثبت شد.
یافته ها: ضربان قلب دقیقه ۲ و فشار خون دیاستولی دقیقه ۴ پس از لوله گذاری در گروه فیبراپتیک و فشارخون سیستولی دقیقه ۶ پس از لوله گذاری در گروه لارنگوسکوپی نسبت به گروه دیگر به طور معنی داری بالاتر بود.
مقایسه داده های به دست آمده پس از لوله گذاری با مقادیر پیش از لوله گذاری بجز فشارخون دیاستولی و ضربان قلب دقیقه ۶ در گروه فیبراپتیک نشان دهنده یک افزایش معنی دار است.
نتیجه گیری: یافته های حاصل از این مطالعه نشان می دهد که شدت تغییرات همودینامیک در لحظات اولیه بعد از لوله گذاری در گروه فیبراپتیک بیشتر است در حالی که طول مدت آن کوتاه تر از لوله گذاری به روش لارنگوسکوپی است.
به نظر می رسد برونکوسکوپی فیبراپتیک در بیماران مبتلا به پرفشاری خون کمک زیادی به تخفیف رفلکس های همودینامیک ناشی از لوله گذاری نمی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.