بررسی عوامل جامعه شناختی موثر بر پدیده انسجام بین نسلی درمیان جوانان (نسل جدید) و مقایسه آن با والدین (نسل قدیم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل جامعه شناختی موثر بر پدیده انسجام بین نسلی درمیان جوانان (نسل جدید) و مقایسه آن با والدین (نسل قدیم) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل جامعه شناختی موثر بر پدیده انسجام بین نسلی درمیان جوانان (نسل جدید) و مقایسه آن با والدین (نسل قدیم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل جامعه شناختی موثر بر پدیده انسجام بین نسلی درمیان جوانان (نسل جدید) و مقایسه آن با والدین (نسل قدیم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل جامعه شناختی موثر بر پدیده انسجام بین نسلی درمیان جوانان (نسل جدید) و مقایسه آن با والدین (نسل قدیم) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جامعه شناسی مطالعات جوانان

تعداد صفحات :۲۵

انسجام نسلی پدیده ای مهم در تقویت همبستگی اجتماعی است و مکانیزم واسط مهمی است که نقش عمده ای در انتقال ذخیره های معرفتی از نسلی به نسل دیگر بر عهده دارد. ولی موقعی که بین والدین و جوانان و به عبارتی بین نسل ها فاصله وجود داشته باشد و این فاصله عمیق باشد نظام اجتماعی با مساله اجتماعی شکاف نسلی روبرو می شود که در این فرآیند گسستی از لحاظ فرهنگی و مذهبی و ارزش ها و … در بین نسل ها ایجاد می شود. هدف کلی این تحقیق، تعیین عوامل موثر بر انسجام بین نسلی در میان والدین و جوانان خانواده های شهر زنجان می باشد. تحقیق حاضر از نظر کنترل شرایط پژوهش یک بررسی پیمایشی از نوع همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق، تمام افراد متاهل شهر زنجان هستند که در فاصله سنی ۱۵-۵۴ سال قرار دارند بر اساس جدول لین حجم نمونه مناسب برای جامعه آماری بیش از ۵۰۰ هزار نفر، با فرض پارامتر ۵۰ درصد، سطح اطمینان ۹۹ درصد و همچنین خطای ۴ درصد، برابر با ۵۰۰ نفراست. روش نمونه گیری نیز با توجه به فقدان چهارچوب نمونه گیری، به شکل خوشه ای چندمرحله ای است. نتایج تحقیق نشان داد که آزمون های مقایسه میانگین ها نشان می دهند که در جامعه آماری مورد مطالعه تفاوت های معناداری بین دو نسل قدیم و جدید از لحاظ انسجام نسلی وجود دارد. بین زنان و مردان از لحاظ انسجام نسلی تفاوت معنی داری وجود دارد. استفاده از رسانه های جمعی بر انسجام نسلی افراد تاثیر دارد. همچنین تاثیر تحصیلات نیز در انسجام نسلی معنادار است. یافته های این تحقیق نیز این موضوع را تایید می کند که خانواده های دونسل قدیم و جدید از نظر تعداد اعضایشان و انسجام نسلی با یکدیگر تفاوت دارند و رابطه بین انسجام نسلی و میزان اوقات فراغت معنی دار نیست.

کلید واژه: انسجام بین نسلی، شکاف نسلی، اوقات فراغت، بعد خانواده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.