سرمایه فرهنگی خانواده و ذائقه فراغتی دانشجویان با رویکرد نظری بوردیو (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سرمایه فرهنگی خانواده و ذائقه فراغتی دانشجویان با رویکرد نظری بوردیو (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تهران) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سرمایه فرهنگی خانواده و ذائقه فراغتی دانشجویان با رویکرد نظری بوردیو (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سرمایه فرهنگی خانواده و ذائقه فراغتی دانشجویان با رویکرد نظری بوردیو (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سرمایه فرهنگی خانواده و ذائقه فراغتی دانشجویان با رویکرد نظری بوردیو (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تهران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جامعه شناسی مطالعات جوانان

تعداد صفحات :۲۷

جایگاه اجتماعی هر کنشگر متاثر از انواع سرمایه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است. تفاوت ها و افتراق ها در سرمایه های افراد، سلیقه ها و ترجیحات متفاوتی در نحوه گذران اوقات فراغت ایجاد می کند. تحلیل عمده بوردیو از اوقات فراغت بر سرمایه فرهنگی استوار است. هدف مقاله شناسایی رابطه شیوه های گذران اوقات فراغت با سرمایه فرهنگی خانواده های دانشجویان و شیوه های گذران اوقات فراغت در گروه های مختلف جنسیتی و وضعیت تاهل می باشد. رویکرد مقاله توصیفی- مقایسه ای و روش تحقیق پیمایشی است. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دانشگاه تهران در سال ۸۹ می باشد. برای محاسبه حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده و تعداد ۴۰۰ نفر انتخاب گردید که دانشجویان به روش نمونه گیری طبقه بندی نامتناسب و تصادفی ساده انتخاب شده اند. شیوه های گذران اوقات فراغت به پنج گروه تقسیم گردید که عبارتند از: فکری، اجتماعی، تفریحی – سرگرمی، هنری – فرهنگی و جسمانی. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که اوقات فراغت دانشجویان بیشتر با فراغت های جسمانی و تفریحی- سرگرمی پر می شود و فراغت های تفریحی – سرگرمی و اجتماعی در بین دانشجویان زن بیش از مردان و فراغت تفریحی – سرگرمی و جسمانی در بین دانشجویان متاهل بیش از مجردین است. همچنین سرمایه فرهنگی در بین دانشجویان علوم پایه بیش از علوم انسانی می باشد و سرمایه فرهنگی با انواع فراغت به جز فراغت جسمانی رابطه معناداری دارند و میزان شدت رابطه آن با انواع فراغت به ترتیب؛ فراغت اجتماعی، هنری – فرهنگی، فکری و تفریحی- سرگرمی می باشد.

کلید واژه: سرمایه فرهنگی، نحوه گذران اوقات فراغت، بوردیو، دانشجویان، دانشگاه تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.