شناسایی، پراکنش و بیماری زایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی، پراکنش و بیماری زایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی، پراکنش و بیماری زایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی، پراکنش و بیماری زایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی، پراکنش و بیماری زایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بیماری های گیاهی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور شناسایی و ارزیابی بیماری زایی جدایه های قارچ فوزاریوم مرتبط با پوسیدگی ریشه و طوقه طالبی و خربزه طی سال های زراعی ۸۹-۱۳۸۸ ریشه ها و بوته های دارای علائم بیماری از مزارع مختلف استان خراسان رضوی شامل شهرستان های مشهد، کاشمر، مه ولات، خواف، تربت جام، نیشابور، فریمان و سرخس نمونه برداری گردید. قطعات بافت های آلوده پس از ضدعفونی سطحی با هیپوکلریت سدیم ۱% روی محیط کشت PDA کشت داده شدند. پس از خالص سازی جدایه ها، اثبات بیماری زایی آنها با روش فرو بردن ریشه (Root dip) گیاهچه های ۱۲ روزه در سوسپانسیون اسپور با غلظت ۱۰۶ اسپور در میلی لیتر انجام شد. علائم بیماری پس از گذشت ۲۱-۴ روز ظاهر و در هر مورد جدایه تلقیح شده مورد نظر مجددا جداسازی گردید. گونه های بیماری زای فوزاریوم شناسایی شده شامل F. solani، F. oxysporum، F. equiseti و F. acuminatum بودند که گونه اولی به عنوان گونه غالب بوده و از بیشترین فراوانی برخوردار بود. نتایج این تحقیق نشان می دهد که قارچ های F.equiseti و F.acuminatum بیشتر از گیاهان بالغ جداسازی شدند. در حالیکه قارچ های F.solani و F.oxysporum از تمام مراحل رویشی گیاهان از گیاهچه تا میوه دهی قابل جداسازی بودند و در سراسر استان پراکنش وسیعی داشته و چندان تحت تاثیر شرایط آب و هوایی نیستند. چهار گونه فوق باعث پوسیدگی ریشه و طوقه در طالبی و خربزه شدند و پژمردگی و خشکیدگی این گیاهان را به دنبال داشتند که مساله ای بسیار مهم در مناطق خشک و نیمه خشک می باشد.

کلید واژه: فوزاریوم، طالبی و خربزه، پوسیدگی ریشه و طوقه، خراسان رضوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.