مقاله ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷ :

مقاله ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان از صفحه ۴۴ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثر برنامه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز انسانی آن در استان همدان از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تب مالت
مقاله زئونوز
مقاله واکسیناسیون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: بیماری تب مالت یکی از مهم ترین بیماری های مشترک انسان و دام است که به عنوان یک تهدید بالقوه بهداشت عمومی محسوب می گردد. بروسلوز انسانی توسط یکی از چهار زیر گونه بروسلا: ملی تن سیس، آبورتوس، سوئیس و کانیس ایجاد می شود که مخازن آنها به ترتیب شامل بز، گوسفند، گاو، خوک و سگ می باشند. یکی از سیاست های مهم در جهت کاهش میزان بروز انسانی تب مالت، واکسیناسیون دامهای جوان است. هدف از انجام این مطالعه ارزیابی رابطه بین درصد پوشش واکسیناسیون دامها (بره، بزغاله و گوساله های جوان) در میزان بروز انسانی تب مالت است.
روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی – تحلیلی بوده که در آن اثرات واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت بر میزان بروز بیماری انسانی بررسی شده است. داده های موردنیاز برای محاسبه میزان بروز انسانی از مرکز بهداشت استان و داده های موردنیاز جهت محاسبه نسبت پوشش ایمن سازی دام ها از اداره کل دامپزشکی استان اخذ گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS10 تجزیه و تحلیل شدند و با توجه به متفاوت بودن واحدهای اندازه گیری دو متغیر در این مطالعه از ضریب همبستگی پیرسون جهت تعیین ارتباط بین واکسیناسیون دام ها و میزان بروز انسانی تب مالت استفاده شد.
نتایج: با توجه به آمار و گزارشات سازمان دامپزشکی استان همدان پوشش واکسیناسیون تب مالت در گوسفند و بز از %۱۷۵ در سال ۸۱ به %۶۰ در سال ۸۷ رسیده است و طی همین مدت پوشش واکسیناسیون گاو و گوساله از %۵۶ به %۳۸ افزایش یافته است، بر اساس گزارش مرکز بهداشت استان همدان، میزان بروز انسانی تب مالت در همین مدت از ۸۶ در یکصد هزار نفر در سال ۸۱ به ۷/۴۴ در یکصد هــزار نفر در سال ۸۷ کاهش یافته است. ضریب همبستگی پیرسون بین واکسیناسیون دامی با میزان بروز انسانی تب مالت برای واکسیناسیون گوسفند و بز r=-0.38 و برای گوساله r=0-0.78بدست آمد.در هر دو مورد یک ارتباط معکوس و ناقص بین درصد پوشش واکسیناسیون و میزان بروز بیماری در انسان وجود دارد.
نتیجه نهایی: با توجه به نتایج بدست آمده در این مطالعه، استراتژی واکسیناسیون دام های جوان علیه تب مالت در کاهش میزان انسانی بیماری موثر بوده است. موفقیت این استراتژی منوط به تداوم آن، افزایش درصد پوشش واکسیناسیون و همکاری و هماهنگی بیشتر بین سیستم های بهداشتی با ادارات کل دامپزشکی استان ها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.