مقاله بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران :

مقاله بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصادی از صفحه ۹۵ تا ۱۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر نااطمینانی اقتصادی برتقاضای پول: مطالعه موردی ایران
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص نااطمینانی اقتصادی
مقاله تقاضای پول
مقاله فراریت یا بی ثباتی (Volatility)
مقاله مدل های نا همسانی واریانس شرطی
مقاله روش هم گرایی (ARDL)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله، تاثیر «نااطمینانی اقتصادی» بر تقاضای پول برای دوره زمانی (۱۳۸۶-۱۳۵۲) در کشور ایران، بررسی می شود. برای این منظور با استفاده از یک تئوری تعادل عمومی نشان داده شده است که علی رغم وجود «نااطمینانی های اقتصادی»، بسیاری از کارگزاران ریسک گریز با در نظرگرفتن تاثیرات چنین نااطمینانی هایی پورت فولیوی خود را می سازند و تقاضای پول را به صورت تابعی از درآمد دائمی و نرخ بهره و یک شاخص عدم اطمینان اقتصادی در نظر می گیرند. لذا نویسندگان با به کارگیری مدل های خانواده ARCH/GARCH، شاخصی را به عنوان «نااطمینانی اقتصادی» را به کار می برند، که این شاخص، ترکیبی از بی ثباتی های موجود در متغیرهای تاثیرگذار بر تقاضای پول در ایران است، این متغیرها عبارتند از: نرخ ارز، نرخ های سود بانکی، تورم، بازار سهام، تولید ناخالص ملی. پس از محاسبه شاخص نااطمینانی اقتصادی، از یک مدل لگاریتمی، با استفاده از روش هم گرایی خود توضیحی با وقفه های گسترده (ARDL)، برای تخمین مدل تقاضای پول استفاده شده است. نتایج تخمینی آزمون های ARDLو ECM بیانگر این مطلب هستند که به طورکلی، افزایش نااطمینانی اقتصادی، منجر به کاهش تقاضای پول در ایران می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.