مقاله تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP :

مقاله تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم دارویی (pharmaceutical sciences) از صفحه ۲۶۳ تا ۲۶۸ منتشر شده است.
نام: تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازپد در سویه های مایکوباکتریوم توبر کلوزیس ایزوله شده از بیماران استان آذربایجان شرقی با روش مولکولی PCR-RFLP
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مایکوباکتریوم توبرکلوزیس
مقاله ایزونیازید
مقاله ژن PCR-RFLP ،katG

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ظهور سویه های مقاوم به دارو کنترل بیماری سل را با مشکلات جدی همراه کرده و شناسایی سریع مقاومت می تواند نقش مهمی در کنترل انتشار بیماری سل ایفا نماید. ایزونیازید یکی از داروهای کلیدی جهت درمان بیماری سل بوده و بروز مقاومت به آن بصورت فزاینده ای گزارش میشود. در مطالعه حاضر ارزش تشخیصی روش PCR-RFLP در شناسایی سریع مقاومت سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس نسبت به ایزونیازید مورد بررسی قرار گرفته است.
روشها: تعداد ۲۵ سویه مقاوم و ۲۵ سویه حساس به ایزونیازید مایکوباکتریوم توبرکلوزیس ایزوله شده در مرکز تحقیقات سل و بیماریهای ریوی تبریز مورد بررسی قرار گرفت. تعیین MIC نسبت به ایزونیازید به روش proportion انجام شد سپس جهت بررسی وجود موتاسیون در ژن katG، DNA ژنومی ایزوله ها استخراج گردیده و با استفاده از پرایمرهای اختصاصی تکثیر ژن katG انجام شد. در مرحله بعد با استفاده از برش آنزیمی محصولات PCR با آنزیم MspI وجود موتاسیون در جایگاههای Ser 315 و Arg ۴۶۳ مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: از مجموع ۲۵ سویه مقاوم مورد بررسی، در ۱۴ سویه (%۵۶) موتاسیون در جایگاه Ser 315 و در ۵ سویه (%۲۰) موتاسیون در جایگاه Arg ۴۶۳ مشاهده گردید. ۶ سویه مقاوم (%۲۴) فاقد موتاسیون در جایگاههای فوق بودند. سویه ای که بطور همزمان دارای هر دو نوع موتاسیون در کدون های ۴۶۳ و ۳۱۵ باشد در این مطالعه مشاهده نشد. در هیچکدام از ۲۵ سویه مایکوباکتریوم توبرکلوزیس حساس به ایزونیازید موتاسیون در جایگاه های مورد بررسی مشاهده نشد.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد که روش PCR-RFLP قادر به شناسایی مقاومت به ایزونیازید در %۷۶ موارد بوده و می تواند جهت تشخیص سریع مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.