مکانیابی مناطق مستعد توسعه کاربری مسکونی با استفاده از GIS و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بابلرود، مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکانیابی مناطق مستعد توسعه کاربری مسکونی با استفاده از GIS و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بابلرود، مازندران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکانیابی مناطق مستعد توسعه کاربری مسکونی با استفاده از GIS و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بابلرود، مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکانیابی مناطق مستعد توسعه کاربری مسکونی با استفاده از GIS و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بابلرود، مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکانیابی مناطق مستعد توسعه کاربری مسکونی با استفاده از GIS و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بابلرود، مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۷

حوزه آبخیز بابلرود واقع در استان مازندران یکی از مناطقی است که در سال های اخیر با رشد جمعیت و سطح توسعه با گسترش سریع مناطق مسکونی روبرو بوده است. توسعه مناطق مسکونی بدون توجه به توان سرزمین می تواند عوارض جانبی فاحشی مانند تخریب محیط زیست را به دنبال داشته باشد. بنابراین ضروری است که ابتدا با روش های مناسب توان و پتانسل سرزمین برای توسعه مناطق مسکونی ارزیابی شود و سپس بر اساس توان سرزمین برنامه ریزی صورت گیرد. با توجه به اهمیت موضوع در این مطالعه با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) به ارزیابی توان حوضه آبخیز بابلرود برای توسعه مناطق مسکونی پرداخته شد. برای این منظور ابتدا معیارها و زیرمعیارهای موثر در این فرآیند تعیین و وزن هر معیار با روش دلفی و دانش کارشناسان تعیین گردید. سپس زیرمعیارها به نقشه تبدیل و در نهایت با تلفیق وزن ها، نقشه توان توسعه مناطق مسکونی منطقه تهیه گردید. نتایج نشان داد که به ترتیب ۱.۷۸، ۵.۸۲، ۱۱.۶۴ و ۳۸.۳درصد از منطقه مورد مطالعه به ترتیب دارای توان عالی، خوب، متوسط و ضعیف است و ۴۲.۴۴ درصد از سطح منطقه فاقد توان برای این کاربری است. یافته های این تحقیق می تواند به برنامه ریزان منطقه ای در استقرار و توسعه مناطق مسکونی کمک نماید.

کلید واژه: ارزیابی توان اکولوژیکی، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، تکنیک دلفی، بابلرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.