مقاله بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO2 در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO2 در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO2 در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO2 در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO2 در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس :

مقاله بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO۲ در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم محیطی از صفحه ۱۶۱ تا ۱۷۲ منتشر شده است.
نام: بررسی رشد اقتصادی و میزان انتشار گاز CO۲ در کشورهای عضو اوپک: رهیافت منحنی زیست محیطی کوزنتس
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منحنی زیست محیطی کوزنتس
مقاله انتشار گاز CO۲
مقاله کشورهای عضو اوپک
مقاله داده های ترکیبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در دهه های اخیر که مخاطرات زیست محیطی ناشی از فعالیت های اقتصادی به یک موضوع بحث برانگیز تبدیل شده است؛ برخی معتقدند برای دستیابی به محیط زیست سالم تر، کاهش آلودگی و ریشه کن کردن فقر، رشد اقتصادی لازم است. در اقتصاد محیط زیست، رابطه به شکل U معکوس بین درآمد سرانه و آلودگی به منحنی زیست محیطی کوزنتس (EKC) معروف است. لذا در این مطالعه به بررسی فرضیه منحنی زیست محیطی کوزنتس برای کشورهای عضو اوپک پرداخته شد. CO۲ به عنوان یک آلاینده انباره برای آزمون فرضیه (EKC) مورد استفاده قرار گرفت. بررسی با استفاده از داده های ترکیبی (پانل) دوره ۲۰۰۱-۲۰۰۶ انجام شد. نتایج آزمون ایستایی نشان داد که متغیرهای مدل ناایستا می باشند. لذا برای بررسی وجود هم انباشتگی بین متغیرها، آزمون هم انباشتگی پدرونی انجام شد. نتایج این آزمون وجود ارتباط بلندمدت بین متغیرها را تایید کرد. بر اساس آزمون هاسمن نیز مدل اثر ثابت در مقابل مدل اثر تصادفی پذیرفته و منحنی زیست محیطی کوزنتس تخمین زده شد. بر اساس نتایج به دست آمده فرضیه منحنی زیست محیطی کوزنتس برای کشورهای عضو اوپک پذیرفته نشد و در واقع میزان انتشار CO۲ در این کشورها در فرآیند رشد اقتصادی به طور مستمر افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.