بررسی اثر مقدار آبیاری بر استقرار، زنده مانی و رشد بلوط همیشه سبز (.Quercus ilex L) (مطالعه موردی: مرزن آباد چالوس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مقدار آبیاری بر استقرار، زنده مانی و رشد بلوط همیشه سبز (.Quercus ilex L) (مطالعه موردی: مرزن آباد چالوس) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مقدار آبیاری بر استقرار، زنده مانی و رشد بلوط همیشه سبز (.Quercus ilex L) (مطالعه موردی: مرزن آباد چالوس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مقدار آبیاری بر استقرار، زنده مانی و رشد بلوط همیشه سبز (.Quercus ilex L) (مطالعه موردی: مرزن آباد چالوس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مقدار آبیاری بر استقرار، زنده مانی و رشد بلوط همیشه سبز (.Quercus ilex L) (مطالعه موردی: مرزن آباد چالوس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جنگل ایران

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به منظور بررسی اثر آبیاری بر زنده مانی و رشد بلوط همیشه سبز (Quercus ilex L.) در مرزن آباد، با کاشت نهال گلدانی یکساله از بذر پایه مادری با مبدا فرانسه در چارچوب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار و چهار تیمار بدون آبیاری، آبیاری ۱۰ روز، ۲۰ روز و ۳۰ روز یک بار در ماه های اردیبهشت تا شهریور به مدت پنج سال به اجرا در آمد. آمار زنده مانی و رشد نهال ها، هر سال جمع آوری شد و در پایان سال پنجم مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. تحلیل شرایط خاکی و اقلیمی در مدت یادشده (۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹) نشان داد که سه تا شش ماه خشک در فصل بهار و تابستان اتفاق افتاد و در بیشتر سال ها میانگین بارندگی کمتر از میانگین بلندمدت بود. سردترین زمستان چند دهه اخیر با ۱۹ روز یخبندان در سال ۱۳۸۶ رخ داد. با وجود این شرایط، در پایان سال پنجم، تیمار آبیاری ۱۰روز یک بار با ۶۵ درصد زنده مانی در مقایسه با ۳۹ و ۳۲ درصد برای دو تیمار دیگر، برتری خود را نشان داد و تفاوت آن با تیمارهای دیگر در سطح یک درصد معنی دار بود (p<%1). مرگ ومیر نهال ها درپی یخبندان سال ۱۳۸۶ نیز محسوس، ولی در حد طبیعی بود. آبیاری بر میانگین بلندی نهال ها موثر بود، ولی تفاوتی در تیمارهای موفق مشاهده نشد. در مجموع مهم ترین عوامل محدود کننده استقرار و رشد بلوط همیشه سبز در این ناحیه، خشکی محیط و قلیایی بودن خاک است.

کلید واژه: بلوط همیشه سبز، نهالکاری، آبیاری، خشکی، زنده مانی، مرزن آباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.