بررسی نقش سطوح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل بر روی امکان برداشت و شاخص های مالی طرح جنگلداری (مطالعه موردی: بخش گرازبن جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش سطوح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل بر روی امکان برداشت و شاخص های مالی طرح جنگلداری (مطالعه موردی: بخش گرازبن جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش سطوح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل بر روی امکان برداشت و شاخص های مالی طرح جنگلداری (مطالعه موردی: بخش گرازبن جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش سطوح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل بر روی امکان برداشت و شاخص های مالی طرح جنگلداری (مطالعه موردی: بخش گرازبن جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش سطوح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل بر روی امکان برداشت و شاخص های مالی طرح جنگلداری (مطالعه موردی: بخش گرازبن جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جنگل ایران

تعداد صفحات :۱۴

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر اعمال سطح تولیدی و قابل بهره برداری به جای کل سطح جنگل، در تعیین امکان برداشت و شاخص های مالی یک دوره طرح جنگلداری در جنگل آموزشی- پژوهشی خیرود است. به این منظور ابتدا بدون در نظر گرفتن سطح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل، امکان برداشت و شاخص های مالی یک دوره ده ساله طرح جنگلداری محاسبه و سپس با اعمال سطح تولیدی و قابل بهره برداری به جای کل سطح جنگل، امکان برداشت و شاخص های مالی طرح جنگلداری در این حالت نیز محاسبه و با حالت اول مقایسه شد. امکان برداشت ده ساله بخش در حالت اول برای ضرایب برداشت ۰.۵، ۱ و ۲ درصد موجودی سرپا به ترتیب ۱۶۸۹۷، ۳۳۷۹۳ و ۶۷۵۸۶ سیلو و در حالت دوم به ترتیب ۱۵۸۵۹، ۳۱۷۱۸ و ۶۳۴۳۷ سیلو به دست آمد. ارزش خالص فعلی طرح در حالت اول برای ضرایب برداشت ۰.۵، ۱ و ۲ درصد موجودی سرپا به ترتیب ۵۹۱۰.۷۷-، ۲۰۳۶.۸۱- و ۱۱۵۰۹.۷۵ میلیون ریال و نرخ بازدهی داخلی طرح به ترتیب ۳۱-، ۷- و ۲۹ درصد برآورد شد. ارزش خالص فعلی طرح در حالت دوم برای ضرایب برداشت ۰.۵، ۱ و ۲ درصد موجودی سرپا به ترتیب -۵۹۷۶.۰۱، ۱۹۹۰.۹۲- و ۱۰۰۹۹.۵۴ میلیون ریال و نرخ بازدهی داخلی طرح به ترتیب ۳۳-، ۸- و ۲۶ درصد به دست آمد. با اعمال سطح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل، مقدار برداشت نسبت به حالتی که به عامل مذکور توجه نشود، کمتر خواهد بود. این مساله با واقعیت همخوانی بیشتری دارد و موجب می شود که بیشتر از توان تولیدی جنگل برداشت نشود و استمرار تولید جنگل به خطر نیفتد.

کلید واژه: امکان برداشت، بخش گرازبن، سطوح تولیدی و قابل بهره برداری جنگل، شاخص های مالی، طرح جنگلداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.