بررسی تاثیر اسموپرایمینگ بر جوانه زنی و استقرار دانه رست های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسموپرایمینگ بر جوانه زنی و استقرار دانه رست های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسموپرایمینگ بر جوانه زنی و استقرار دانه رست های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسموپرایمینگ بر جوانه زنی و استقرار دانه رست های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسموپرایمینگ بر جوانه زنی و استقرار دانه رست های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۴

پرایمینگ یکی از روشهای بهبود جوانه زنی بذر است که می تواند باعث افزایش و یکنواختی جوانه زنی بذر شده و استقرار گیاهچه در مزرعه را حتی در شرایط تنش تسهیل نماید. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر اسموپرایمینگ بر بهبود جوانه زنی بذر بنگ دانه (Hyoscyamus niger L.) و تعیین بهترین تیمار برای استقرار گیاهچه، به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، در سال ۱۳۸۹ اجرا گردید. تیمارهای پرایمینگ شامل زمان در سه سطح (۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت)، و پتانسیل اسمزی در سه سطح (۰.۵-، ۱- و ۱.۵- مگاپاسکال) برای نمک های نیترات پتاسیم، کلریدسدیم، و فسفات دی هیدروژن پتاسیم بودند. نتایج نشان داد که اثر اصلی تیمارهای پتانسیل اسمزی و زمان پرایمینگ بر درصد جوانه زنی معنی دار نبود، اما در مورد سایر صفات در سطح احتمال %۱ معنی دار گردید. اثر متقابل پتانسیل اسمزی و زمان فقط بر دو صفت متوسط زمان جوانه زنی و طول ریشه چه به ترتیب در سطح احتمال %۱ و %۵ معنی دار شد. مقایسه میانگین اثر متقابل تیمارهای پرایمینگ نشان داد که تیمار بذر به مدت ۷۲ ساعت با نیترات پتاسیم و فسفات دی هیدروژن پتاسیم با پتانسیل اسمزی ۱.۵- مگاپاسکال بیشترین تاثیر را بر بهبود مولفه های جوانه زنی بذر بنگ دانه دارا بود.

کلید واژه: بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L)، پتانسیل اسمزی، نیترات پتاسیم، بنیه بذر، پرایمینگ، جوانه زنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.