بررسی صفات تعیین کننده عملکرد ذرت شیرین (Zea mayes var saccharata) در شرایط آبیاری معمولی و تنش کم آبی با استفاده از روش های چند متغیره آماری (گزارش علمی کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی صفات تعیین کننده عملکرد ذرت شیرین (Zea mayes var saccharata) در شرایط آبیاری معمولی و تنش کم آبی با استفاده از روش های چند متغیره آماری (گزارش علمی کوتاه) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی صفات تعیین کننده عملکرد ذرت شیرین (Zea mayes var saccharata) در شرایط آبیاری معمولی و تنش کم آبی با استفاده از روش های چند متغیره آماری (گزارش علمی کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی صفات تعیین کننده عملکرد ذرت شیرین (Zea mayes var saccharata) در شرایط آبیاری معمولی و تنش کم آبی با استفاده از روش های چند متغیره آماری (گزارش علمی کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی صفات تعیین کننده عملکرد ذرت شیرین (Zea mayes var saccharata) در شرایط آبیاری معمولی و تنش کم آبی با استفاده از روش های چند متغیره آماری (گزارش علمی کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تنش های محیطی در علوم زراعی

تعداد صفحات :۵

به منظور مطالعه اثر تنش خشکی بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحقیقی در مزرعه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی (ایستگاه طرق – مشهد) در سال ۱۳۸۹، در قالب آزمایش اسپلیت پلات فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و با چهار تکرار انجام شد. در کرت های اصلی مقادیر مختلف آبیاری در سه سطح (شامل آبیاری کامل، تنش ملایم و تنش شدید به ترتیب بر اساس ۱۰۰، ۸۰ و ۶۰ درصد ظرفیت زراعی) و در کرت های فرعی رقم (Ksc403، مریت و آبسیژن) و روش کاشت (روی پشته و کف جوی) قرار گرفتند. در این آزمایش عملکرد و ۱۷ صفت موثر در عملکرد مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین هیبریدهای مختلف از نظر صفات مورد اندازه گیری تفاوت معنی دار وجود دارد. همچنین اثر تنش خشکی بر صفات مورد ارزیابی معنی دار بود. در این آزمایش صفات طول بلال، تعداد برگ بالای بلال اصلی و تعداد ردیف دانه در بلال به ترتیب دارای بالاترین همبستگی مثبت با عملکرد دانه بودند. با توجه به نتایج به دست آمده از نتایج رگرسیون گام به گام و تجزیه به مولفه های اصلی، می توان نتیجه گرفت که صفات وزن هزار دانه، طول دوره گرده افشانی تا کاکل دهی و تعداد دانه در بلال تعیین کننده محدودیت های ذرت شیرین در تولید دانه هستند.

کلید واژه: تعداد ردیف دانه در بلال، وزن هزار دانه، طول دوره گرده افشانی تا کاکل دهی، رگرسیون گام به گام، تجزیه به مولفه های اصلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.