تاثیر شوری بر برخی شاخص های رشد و پروتئین کل یونجه تلقیح شده با جدایه های باکتری Sinorhizobium meliloti در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری بر برخی شاخص های رشد و پروتئین کل یونجه تلقیح شده با جدایه های باکتری Sinorhizobium meliloti در شرایط گلخانه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری بر برخی شاخص های رشد و پروتئین کل یونجه تلقیح شده با جدایه های باکتری Sinorhizobium meliloti در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری بر برخی شاخص های رشد و پروتئین کل یونجه تلقیح شده با جدایه های باکتری Sinorhizobium meliloti در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری بر برخی شاخص های رشد و پروتئین کل یونجه تلقیح شده با جدایه های باکتری Sinorhizobium meliloti در شرایط گلخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای

تعداد صفحات :۱۶

این آزمایش گلخانه ای با هدف بررسی اثرهای شوری و تلقیح باکتریایی بر برخی شاخص های رشد و پروتئین کل یونجه (Medicago sativa) به صورت فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تاثیر سه سطح شوری آب (صفر، ۶ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر) ناشی از نمک های کلرید سدیم، کلرید منیزیم و کلرید کلسیم بر شاخص های رشد و پروتئین کل سه رقم یونجه (همدانی، قره یونجه و قارقالوق) در سه سطح تلقیح با باکتری ریزوبیوم (بدون باکتری، باکتری مقاوم به شوری و باکتری حساس به شوری) بررسی شد. پس از جداسازی و خالص سازی باکتری های همزیست یونجه از مزارع زیر کشت ارقام یونجه در استان تهران، دو جدایه مقاوم و حساس به شوری که جزو باکتری های بسیار موثر از لحاظ همزیستی بودند، انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده نشان داد که با افزایش شوری، وزن خشک ریشه و اندام هوایی، تعداد گره های فعال و غلظت نیتروژن به طور معنی داری در سطح %۱ کاهش یافت. تلقیح باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی (Sinorhizobium meliloti) مقاوم به شوری باعث افزایش معنی دار وزن خشک ریشه و اندام هوایی، تعداد گره های فعال و غلظت نیتروژن گیاه شد. هم چنین در شرایط شور، سویه باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی مقاوم به شوری، اکثر شاخص های رشد و عملکرد یونجه را در مقایسه با تیمار شاهد (بدون تلقیح باکتری) و تیمار تلقیح با باکتری حساس به شوری، به طور معنی داری افزایش داد. بین ارقام مختلف یونجه از لحاظ عملکرد و سایر شاخص ها در شرایط شور تفاوت معنی داری وجود نداشت. در مجموع، به نظر می رسد که از بین جدایه های جمع آوری شده، جدایه R59 مناسب ترین جدایه برای تلقیح یونجه رشد یافته در گلخانه در شرایط شور باشد.

کلید واژه: تثبیت نیتروژن، سینوریزوبیوم ملیلوتی، شوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.