تاثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران

تعداد صفحات :۱۲

در این پژوهش تاثیر رقیق سازی جیره در سن ۱۶ تا ۲۰ روزگی و استفاده از یک مولتی آنزیم (اندوفید- دبلیو) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی (سویه تجارتی کاب ۵۰۰) مورد مطالعه قرار گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل ۲´۳ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار و ۸ قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. جیره های آزمایشی حاوی صفر، ۲۰ و ۴۰ درصد پوسته برنج و ۲ سطح آنزیم (صفر و ۵۰۰ میلی گرم در کیلوگرم) بود. این جیره ها به ترتیب دارای ۳۰۰۰، ۲۴۰۰ و ۱۸۰۰ کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم جیره و ۲۱، ۱۶.۸ و ۱۲.۶ درصد پروتئین خام بود. در سایر روزهای پرورش، جوجه ها مطابق با راهنمای احتیاجات سویه کاب ۵۰۰ تغذیه شدند. رقیق سازی جیره تا سطح ۲۰ درصد سبب کاهش ضریب تبدیل غذایی در کل دوره پرورش (۴۴ – ۱ روزگی) گردید (P<0.05). افزودن آنزیم به جیره مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی را در کل دوره پرورش کاهش داد (P<0.05). در کل دوره آزمایش، جوجه های تغذیه شده با تیمار ۲ (بدون پوسته برنج و ۰.۰۵ درصد مکمل آنزیمی) کمترین مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی را داشتند. به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که رقیق سازی جیره تا سطح ۲۰ درصد در سن ۲۰- ۱۶ روزگی همراه یا بدون افزودن مکمل آنزیمی اندوفید دبلیو سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی جوحه های گوشتی گردید.

کلید واژه: رقیق سازی جیره، آنزیم اندوفید دبلیو، عملکرد، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.