مقاله بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال :

مقاله بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۶۹ تا ۱۷۴ منتشر شده است.
نام: بررسی بیماران مبتلا به آنژیوفیبرومای نازوفارنکس مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز طی ده سال
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنژیوفیبروما
مقاله نازوفارنکس
مقاله خونریزی بینی
مقاله اهواز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آنژیوفیبروم یک توده خوش خیم، پر عروق و نادر نازوفارنکس با تهاجم موضعی بوده، به طور کلاسیک نوجوانان مذکر را مبتلا نموده و حدود ۰۵/۰ درصد از کل تومورهای سرو گردن را شامل می شود. هدف از این مطالعه بررسی فراوانی سن، جنس، شکایات، علایم بالینی و میزان عود در بیماران بود.
روش بررسی: در این مطالعه گذشته نگر توصیفی بیماران مبتلا به آنژیوفیبروما که بین سال های ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۴ در مرکز گوش و حلق و بینی بیمارستان امام خمینی اهواز تحت درمان قرار گرفته اند، مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها: در این مطالعه ۲۳ بیمار ارزیابی شدند که ۷/۹۵ درصد آن ها را مردان تشکیل می دادند. سن متوسط بیماران ۱۷ سال بود. خونریزی از بینی (۹/۸۸ درصد) و پس از آن گرفتگی بینی (۳/۸۳ درصد) شایع ترین و مهم ترین علایم اولیه بیماران را شامل می شدند. شایع ترین یافته بالینی در بیماران شامل توده بینی (۹/۸۸ درصد) و سپس عفونت گوش میانی و بیرون زدگی چشم (۱/۱۱ درصد) بودند. عود عوارض در ۰۴/۳۰ درصد بیماران بین ۳ تا ۱۲ ماه (با میانگین زمانی ۵/۸ ماه) دیده شد.
نتیجه گیری: آنژیوفیبروما عمدتا محدود به گروه جوانان مذکر بوده و به ندرت در زنان دیده می شود. گرفتن شرح حال دقیق و توجه به علایم شایعی همانند خونریزی و گرفتگی بینی به ویژه در نوجوانان مذکر، در تشخیص زودرس این تومور و پیشگیری از گسترش و عوارض ناشی از آن از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.