مقاله بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز :

مقاله بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۷۵ تا ۱۸۱ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیست مقاوم به درمان تخمدان
مقاله آسیب شناسی
مقاله اهواز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: هدف از این مطالعه بررسی فراوانی انواع کیست های تخمدان مقاوم به درمان دارویی می باشد.
روش بررسی: پرونده بیمارانی که با تشخیص کیست تخمدان مقاوم طی سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز جراحی شدند، از لحاظ سن، اندازه، گزارش سونوگرافی و نتایج آسیب شناسی بررسی و در مجموع ۱۱۲ نفر انتخاب و از نظر سنی به سه گروه کمتر از ۲۰ ،۲۰ تا ۴۰ و بیشتر از ۴۰ سال و از نظر اندازه به کمتر از ۵ ، بین ۵ تا ۹ و بزرگ تر از ۹ سانتیمتر تقسیم شدند. اطلاعات جمع آوری شده توسط نرم افزار SPSS 13 مورد آنالیز قرار گرفت.
یافته ها: ۶/۱۱ درصد کمتر از ۲۰، ۸/۶۷ درصد در ۲۰ تا۴۰ و ۶/۲۰ درصد بیشتر از ۴۰ سال بودند. کیست های عملکردی و آدنوم ها هرکدام با ۵/۲۸ درصد شایع ترین نوع بودند. شایع ترین انواع کیست ها در کمتر از ۲۰ سال به ترتیب درمویید، آدنوما و عملکردی هر کدام با ۱/۲۳ درصد، در گروه ۲۰ تا ۴۰ سال آدنوماها با ۲/۳۴ درصد و در گروه بیشتر از۴۰ سال، کیست های عملکردی ۱/۳۹ درصد بودند. بر اساس اندازه، در کمتر از ۵ سانتی متر، ۳/۳۹ درصد، که همگی خوش خیم ،در ۵ تا ۹ سانتی متر، ۱/۴۰ درصد که ۴/۸۴ درصد آنها خوش خیم و ۶/۱۵ درصد بدخیم و در بزرگ تر از ۹ سانتی متر، ۶/۲۰ درصد که ۶/۹۵ درصد خوش خیم و ۴/۴ درصد بدخیم بودند.
نتیجه گیری: کیست ها در هر سه رده سنی، ۹/۹۲ درصد خوش خیم و ۱/۷ درصد بدخیم بودند. بنابراین می توان با انجام سونوگرافی و تومورمارکرها آنها را پی گیری و برای همه آنها اقدام تهاجمی، ضروری نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.