بررسی کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران بستری در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران بستری در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۶ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران بستری در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران بستری در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران بستری در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: یکی از مهم ترین مراحل استفاده از دارو مرحله نسخه نویسی است به عبارتی می توان گفت کیفیت خوب نسخه نویسی بیان گر کیفیت خوب مراقبت است. مطالعه حاضر، با هدف بررسی کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران بستری در بیمارستان های رفسنجان انجام گردید. مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی – مقطعی که در ۳ ماهه اول سال ۱۳۸۶ انجام شد، ۸۰۰ برگ دستور دارویی از ۲۰ بخش بالینی به روش تصادفی سیستماتیک انتخاب و با استفاده از چک لیست پژوهش گر ساخته مشتمل بر مشخصات فردی نویسنده نسخه و ۱۸آیتم مربوط به کیفیت نسخه نویسی در دو دسته چارت دارویی و نحوه نسخه نویسی بررسی شد. برای رعایت آیتم مورد نظر (امتیاز ۱) و عدم رعایت (امتیاز صفر) در نظر گرفته شد. امتیازات کمتر از ۵۰% به عنوان وضعیت نامطلوب، ۵۰ تا ۷۵% نسبتا مطلوب و بیش از ۷۵% به عنوان مطلوب در نظر گرفته شد. داده ها با استفاده از آزمون t مستقل و آنالیز واریانس یک طرفه تجزیه تحلیل شدند. یافته ها: کیفیت نسخه نویسی در پرونده بیماران با میانگین ۲.۸۴±۱۲.۳۳ وضعیت نسبتا مطلوبی داشت. نحوه نوشتن چارت دارویی دارای وضعیت مطلوب (۰.۷۴±۳.۴۹) و نحوه نسخه نویسی وضعیت نسبتا مطلوبی (۲.۴±۸.۸۹) داشت. ثبت مشخصات بیمار در۹۴.۹ % موارد و مشخص بودن شکل دارو در ۸۶.۲% موارد رعایت شده بود. بین کیفیت نسخه نویسی با تحصیلات پزشک، نوع شیفت و تعداد اقلام دارویی ارتباط معنی داری وجود داشت (۰.۰۵>p). نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه حاضر، استانداردهای نسخه نویسی در حد مطلوبی رعایت نشده است که می تواند زمینه ساز اشتباهات دارویی باشد.

کلید واژه: دارو، کیفیت نسخه نویسی، اشتباهات نسخه نویسی، بیماران بستری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.