ارزیابی تاثیر پارامترهای تابش امواج فراصوت دو فرکانسی بر تولید حفره های صوتی با استفاده از دزیمتر شیمیایی ید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر پارامترهای تابش امواج فراصوت دو فرکانسی بر تولید حفره های صوتی با استفاده از دزیمتر شیمیایی ید دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر پارامترهای تابش امواج فراصوت دو فرکانسی بر تولید حفره های صوتی با استفاده از دزیمتر شیمیایی ید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر پارامترهای تابش امواج فراصوت دو فرکانسی بر تولید حفره های صوتی با استفاده از دزیمتر شیمیایی ید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر پارامترهای تابش امواج فراصوت دو فرکانسی بر تولید حفره های صوتی با استفاده از دزیمتر شیمیایی ید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: به تازگی تولید حفره های آکوستیکی با اعمال تابش امواج فراصوتی به عنوان یک روش درمانی هدفمند مطرح شده است. مطالعات نشان می دهد که میزان القای حفره های آکوستیکی در تابش با دو یا چند فرکانس امواج فراصوتی، بیش از تابش تک فرکانس خواهد بود. در این مطالعه اثر تابش همزمان امواج فراصوتی ۴۰ کیلوهرتز و فرکانس هارمونیک ۱ مگاهرتز آن بر میزان القای حفره های آکوستیکی در مقایسه با تابش هر یک از فرکانس ها به تنهایی به روش ید دزیمتری مورد ارزیابی قرار گرفت.روش: در این مطالعه تاثیر پارامترهای با سطح تابش دهی کم تحت میدان های فراصوتی ۱ مگاهرتز و ۴۰ کیلوهرتز در مد منتشر با استفاده از روش دزیمتر شیمیایی ید مورد ارزیابی قرار گرفت. در پروتکل های مختلف تابش دهی، هر آزمایش ۵ بار تکرار شد. برای مقایسه میزان جذب دزیمتر در پروتکل های تابشی مختلف از ANOVA و برای بررسی وابستگی بین پارامترهای تابش دهی امواج فراصوتی با میزان جذب در پروتکل های مختلف آزمون همبستگی Pearson و Linear regression استفاده شد.یافته ها: میزان جذب دزیمتر در مد تابش دهی پیوسته بیش از تابش در مد پالسی است (P<0.05). همچنین میان زمان و شدت تابش دهی فراصوتی بر اساس میزان جذب دزیمتر در حالت تابش تک فرکانس و تابش همزمان دو فرکانس، همبستگی معنی داری وجود داشت (P<0.05). در شرایط تابش پالسی و تحت چگالی انرژی ثابت، القای حفره سازی کمابیش ثابت می ماند (P>0.05). مدهای موثر با بیشترین حفره سازی اکوستیکی شامل حالت های تابش هم زمان الف) ۱ مگاهرتز پیوسته و ۴۰ کیلوهرتز پیوسته، ب) ۱ مگاهرتز پیوسته و ۴۰ کیلوهرتز پالسی با فاکتور کاری ۸۰ درصد، ج) ۱ مگاهرتز پالسی با فاکتور کاری ۸۰ درصد و ۴۰ کیلوهرتز پیوسته و د) ۱ مگاهرتز پالسی با فاکتور کاری ۸۰ درصد و ۴۰ کیلوهرتز پالسی با فاکتور کاری ۸۰ درصد بودند. این چهار مد تابش دهی بیش از سایر مدها در القای حفره سازی موثر بودند. در بین مدهای تابش دهی ترکیبی مختلف، اثر هم افزایی در تابش هم زمان ۱ مگاهرتز پیوسته و ۴۰ کیلوهرتز پیوسته (۱.۷۸ برابر) بیش از سایر ترکیبات تابش دهی در فرآیند افزایش پدیده حفره سازی حاصل شد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که ترکیب تابش هم زمان دو فرکانس در مقایسه با تابش تک فرکانس در افزایش فعالیت حفره سازی گذرا موثرتر است و موجب هم افزایی در القای حفره سازی آکوستیکی می شود. در این مطالعه پروتوکل منتخب جهت افزایش حفره سازی در روش های درمان هدفمند استخراج شد.

کلید واژه: امواج فراصوت، حفره سازی اکوستیکی، تابش فراصوت دو فرکانسه، دزیمتر شیمیایی ید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.