عنوان فارسی: جایگاه روایت در تفسیر تسنیم (عنوان عربی: مکانه الروایه فی تفسیر التسنیم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: جایگاه روایت در تفسیر تسنیم (عنوان عربی: مکانه الروایه فی تفسیر التسنیم) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: جایگاه روایت در تفسیر تسنیم (عنوان عربی: مکانه الروایه فی تفسیر التسنیم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: جایگاه روایت در تفسیر تسنیم (عنوان عربی: مکانه الروایه فی تفسیر التسنیم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: جایگاه روایت در تفسیر تسنیم (عنوان عربی: مکانه الروایه فی تفسیر التسنیم) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حدیث پژوهی

تعداد صفحات :۳۴

چکیده فارسی:تفسیر تسنیم از تفاسیر جامع معاصر با رویکردی همه سویه به قرآن کریم است که شخصیت اخلاقی و جامعیت علمی نگارنده آن، ضرورت توجه به این تفسیر منحصربه فرد را دو چندان کرده است. مفسر، ارائه تفسیر قرآنی محض را وجهه همت خود دانسته است. با این حال، در این تفسیر، روایات به شکل وسیعی به کار گرفته شده اند. رویکردهای خاص مفسر نسبت به روایات تفسیری و شیوه های نقد و تحلیل آن ها در دو حوزه نقل و نقد صدوری و محتوایی، موضوعی است که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است. آیت اله جوادی آملی، رجوع به سخنان معصومان (ع) را فقط برای تقیید یا تخصیص اطلاق یا عموم آن و نیز برای برطرف شدن ابهام در تطبیق ضروری دانسته است نه در اصل مفهوم یابی، زیرا قرآن خود مبین خویش است و بررسی سندی و تحلیل محتوای احادیث بر مبنای معیارهای فقه الحدیث، از نکاتی است که در روش شناسی جنبه های روایی این تفسیر قابل توجه است.

چکیده عربی:إن تفسیر التسنیم باتجاهه الشامل إلی القرآن الکریم من التفاسیر الجامعه المعاصره حیث زادت علی أهمیته و لزوم الاهتمام به شخصیه صاحبه خلقا و علما. فالمفسر و لوجعل تقدیم محض التفسیر القرآنی نصب أعینه، لکن للروایات استعمالا کثیرا فی تفسیره. والمقاله هذه تعالج اتجاهات المفسر الخاصه إلی الروایات و طرق نقدها و دراستها فی مجالی النقل و النقد صدورا و مضمونا. فالمستنبط أن آیه الله جوادی الآملی لایری الرجوع إلی کلام المعصومین (ع) ضروریا إلا للتقیید أو تخصیص الإطلاق أو عمومه، ثم لرفع الإبهام فی التطبیق، و لا للحصول علی المفهوم؛ إذ إن القرآن یبین نفسه بنفسه. ومما یجدر بالعنایه فی أسلوبیه روایات هذا التفسیر هو الدراسه السندیه و التحلیل المفهومی للأحادیث علی أساس معاییر فقه الحدیث.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: جوادی آملی، تفسیر تسنیم، روایات تفسیری، روش های نقد روایت (کلیدواژه عربی: جوادی الآملی، تفسیر التسنیم، الروایات التفسیریه، أسالیب نقد الروایه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.