نقش بهره وری کل عوامل تولید در رشد اقتصادی ایران جهت دستیابی به اهداف چشم انداز ۱۴۰۴ (مقایسه با کشورهای منتخب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش بهره وری کل عوامل تولید در رشد اقتصادی ایران جهت دستیابی به اهداف چشم انداز ۱۴۰۴ (مقایسه با کشورهای منتخب) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش بهره وری کل عوامل تولید در رشد اقتصادی ایران جهت دستیابی به اهداف چشم انداز ۱۴۰۴ (مقایسه با کشورهای منتخب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش بهره وری کل عوامل تولید در رشد اقتصادی ایران جهت دستیابی به اهداف چشم انداز ۱۴۰۴ (مقایسه با کشورهای منتخب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش بهره وری کل عوامل تولید در رشد اقتصادی ایران جهت دستیابی به اهداف چشم انداز ۱۴۰۴ (مقایسه با کشورهای منتخب) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد مالی (اقتصاد مالی و توسعه)

تعداد صفحات :۲۴

در این پژوهش باز بودن اقتصاد، سرمایه انسانی، اسناد چشم انداز، تورم و رابطه مبادله را روی بهره وری کل عوامل در شکل داده های تابلویی برای کشورهای منطقه آسیای جنوب غربی در دوره ۲۵ ساله ۱۹۸۰ – ۲۰۰۵ بررسی نموده ایم. ۹ کشور منطقه آسیای جنوب غربی همراه با ایران که شامل عربستان، ترکیه، کویت، امارات، عمان، پاکستان، مصر، رژیم اشغالگر قدس و بحرین بررسی شده اند. برای نتیجه گیری و مقایسه بهتر بین این کشورها، کشورهای مورد بررسی به دو گروه کشورهای عضو اوپک و غیراوپک تقسیم گردیده است با توجه به نتایج برآوردها، متغیرهای سرمایه انسانی و باز بودن اقتصاد تاثیر بالقوه ای در بهره وری کل عوامل دارد. از بین این دو عامل سرمایه انسانی ضریب کشش بالاتری دارد (۱.۶۷) در حالی که باز بودن اقتصاد دارای ضریب کشش ۱.۳۳ می باشد. در گروه کشورهای عضو اپیک، نقش متغیر باز بودن اقتصاد (دارای ضریب کشش ۲.۸۳) از سرمایه انسانی (ضریب کشش ۰.۹۳) پررنگ تر است. در گروه کشورهای غیراپیک سرمایه انسانی تاثیر مثبت و کشش پذیری بالایی دارد (ضریب کشش ۳.۲) و مهمترین عامل اثرگذار بر رشد اقتصادی این کشورهاست. این موضوع نشان دهنده این است که در گروه کشورهای عضو اوپک که ایران نیز در آن گروه عضو است، باز بودن اقتصاد نقش موثری در بهره وری کل عوامل دارد. در نتیجه این کشورها برای رسیدن به اهداف چشم انداز باید در مرحله نخست به سوی ایجاد ساختارهای رقابتی و اقتصاد باز و در مرحله بعد به سمت بهبود بهره وری حرکت نمایند.

کلید واژه: بهره وری کل عوامل، رشد اقتصادی، سرمایه انسانی، چشم انداز، جهت گیری بیرون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.