مقاله طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران :

مقاله طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پایش از صفحه ۱۳۷ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: طراحی ابزار اندازه گیری وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی در شهر تهران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طبقه اقتصادی ـ اجتماعی
مقاله سلامتی
مقاله بهداشت
مقاله پرسشنامه استاندارد
مقاله تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی افراد جامعه که نقش قابل ملاحظه ای در سلامت آنان دارد، خود متاثر از عوامل متعددی است. این متغیر در تمامی پژوهش های علوم پزشکی و بهداشتی، به مثابه یکی از متغیرهای زمینه ای، مورد اندازه گیری قرار می گیرد. تاکنون در کشور ابزاری که در این خصوص محققان را یاری نماید، ارایه نگردیده است. در پژوهش حاضر، سعی بر آن بود ابزار دقیقی که اعتبار آن در عمل، مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است، طراحی گردد تا اندازه گیری این متغیر در پژوهش های علوم پزشکی و بهداشتی با دقت لازم صورت گیرد. مطالعه حاضر به صورت مقطعی انجام شد و جامعه هدف در آن همه خانوارهای ساکن در شهر تهران بودند. حجم نمونه مورد نیاز برای جمع آوری داده ها ۱۰۰۰ خانوار تعیین گردید. برای تعیین پایایی سوالات در هر حیطه، ثبات داخلی پرسشنامه با استفاده از شاخص آلفای کرونباخ مورد بررسی قرار گرفت. اعتبار محتوای سوالات پرسشنامه نیز با نظر کارشناسان مربوط بررسی و اصلاح گردید. اعتبار ساختاری با استفاده از روش تحلیل عاملی محاسبه شد.
نتایج نشان دادند که متغیرهای تسهیلات و اوقات فراغت (a=۰.۷۱)، مشخصات سرپرست و همسر سرپرست خانوار (a=۰.۶۶)، مسکن (a=۰.۶۷) و هزینـه ها و درآمد (a=۰.۳۴) دارای بالاترین پایایی بودند. نمره های پایایی به دست آمده نشان دادند که متغیرهای مربوط به تسهیلات و اوقات فراغت، نسبت به متغیرهای دیگر، همبستگی بیشتری با یکدیگر داشتند. همبستگی متغیرهای تحصیلات سرپرست خانوار، تحصیلات همسر سرپرست خانوار، مساحت منزل مسکونی، قیمت زمین منزل مسکونی، داشتن خودرو شخصی و داشتن رایانه با نمره کل از سایر متغیرها بیشتر بوده است. از این رو، با استفاده از مجموع متغیرهای فوق، شاخص خلاصه شده تعریف گردید.
در این مطالعه، با استفاده از روش تحلیل پایایی، پرسشنامه ای استاندارد تهیه شد که هر دسته از سوالات آن به طور جداگانه و همچنین بخش های مختلف آن، در مجموع، دارای ثبات داخلی مناسبی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.