مقاله برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه :

مقاله برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در آفات و بیماریهای گیاهی از صفحه ۱۹ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: برآورد سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود (Heliothis viriplaca (Lep.: Noctuidae در منطقه مراغه
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نخود
مقاله کرم پیله خوار
مقاله سطح زیان اقتصادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نخود مهم ترین گونه حبوبات است که در تناوب با غلات در استان آذربایجان شرقی کشت می شود. کرم های پیله خوار آفت مهم این گونه گیاهی در ایران و سایر نقاط جهان محسوب می شوند که همه ساله مقادیر زیادی از سموم شیمیایی جهت کنترل این آفات مورد استفاده قرار می گیرد. جهت تعیین سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار نخود در منطقه مراغه، مطالعاتی از سال ۱۳۸۰ به مدت دو سال انجام شد. دو رقم نخود سفید جم و بیونیج هر کدام در قطعه زمینی به طول ۱۰۰ و به عرض ۱۰ متر کشت شده و آزمایش ها در ۲۵ ردیف مجاور هم در وسط هر قطعه آزمایشی انجام شد. ده ردیف نیز در انتهای هر قطعه به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. پس از تخمریزی حشرات ماده در طبیعت، جداسازی بیست و پنج ردیف آزمایشی از یکدیگر بوسیله تور نازک فلزی به ارتفاع ۵۰ سانتی متر، صورت گرفت تا از جابجایی لارو ها بین ردیف های آزمایشی جلوگیری شود. برای پیش آگاهی از جمعیت شب پره های آفت از تله نوری که به فاصله دور از محل مزرعه نصب شده بود، استفاده شد. ده روز پس از شروع تفریخ تخم ها در مزرعه، شمارش لارو ها در طول ۴ متر (معادل یک متر مربع) از هر ردیف به طور جداگانه انجام گرفت و عملکرد هر ردیف آزمایشی نیز در نهایت برآورد شد. میزان خسارت وارد شده به وسیله یک لارو، برای ارقام آزمایشی طی دو سال تعیین شد. محاسبات آماری نشان داد که سطح زیان اقتصادی کرم پیله خوار برای رقم جم که رقم غالب منطقه است طی سال با بارندگی زیاد (۲/۳۸۲ میلی متر) ۳۵/۰ لارو در متر مربع و در سال با بارندگی متوسط (۹/۲۳۴ میلی متر) ۲۵/۱ عدد لارو در متر مربع می باشد. سطح زیان اقتصادی برای رقم بیونیج نیز در سال های با بارندگی زیاد و متوسط به ترتیب ۴/۰ و ۹/۱ لارو در متر مربع محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.