آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26 O157 و E.coli O128 به روش PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26 O157 و E.coli O128 به روش PCR دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26 O157 و E.coli O128 به روش PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26 O157 و E.coli O128 به روش PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26 O157 و E.coli O128 به روش PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۵

اطلاعاتی که وضعیت میکروبی محصولات گوشت را نشان می دهند به عنوان خط پایه برای تنظیم استانداردها و در حمایت از تشخیص عوامل خطرساز به منظور تایید عملی در سیستم نظارتی می تواند ارزشمند باشد. O26، O45، O91، O103، O111، O113، O121، O128، O145 و O157 شایع ترین سروتیپ های انتروهموراجیک E.coli مرتبط با بیماری های انسانی هستند. با توجه به اهمیت آنچه ذکر گردید و احتمال انتقال سروتیپ های انتروهموراجیکE.coli به انسان توسط گوشت گوسفند، مطالعه حاضر به منظور ارزیابی آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O157، O26 و E.coli O128 به روش PCR انجام پذیرفت. در مجموع تعداد ۱۳۵ نمونه از لاشه های گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه جونقان واقع در استان چهارمحال و بختیاری جمع آوری گردید. نمونه ها در آبگوشت تریپتون سوی غنی شدند. سپس براث های انکوبه شده بر روی محیط های مکانکی آگار سوربیتول دار و مکانکی آگار به عنوان محیط های انتخابی کشت داده شدند. کلنی های مشکوک به وسیله آزمون واکنش زنجیره ای پلی مراز مورد ارزیابی قرار گرفتند. میزان آلودگی لاشه ها به E.coli 50.37 درصد (۶۸ از ۱۳۵) به دست آمد. ۱.۴۸ درصد (۲ از ۱۳۵) از نمونه ها آلوده به سروتیپ E.coli O128 بودند. هیچ نمونه آلوده به سروتیپ های O157 و E.coli O26 یافت نشد. نتایج حاضر می توانند بیانگر عدم حضور سروتیپ های O157 وE.coli O26 در این منطقه باشد.

کلید واژه: E.coli، گوشت، PCR، شهرکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.