مطالعه باکتریولوژیکی گله های مرغ گوشتی شهرستان آمل از نظر آلودگی به سالمونلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه باکتریولوژیکی گله های مرغ گوشتی شهرستان آمل از نظر آلودگی به سالمونلا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه باکتریولوژیکی گله های مرغ گوشتی شهرستان آمل از نظر آلودگی به سالمونلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه باکتریولوژیکی گله های مرغ گوشتی شهرستان آمل از نظر آلودگی به سالمونلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه باکتریولوژیکی گله های مرغ گوشتی شهرستان آمل از نظر آلودگی به سالمونلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۸

این مطالعه به منظور بررسی آلودگی سالمونلایی به ویژه S. enteritidis گله های گوشتی شهرستان آمل که یکی از مراکز مهم پرورش طیور در استان مازندران و کشور به حساب می آید صورت گرفته است. در تحقیق صورت گرفته از ۲۶ فارم گوشتی و مجموعا ۳۹ سالن مرغداری با سنین مختلف، ۱۴۳۵ نمونه مدفوع، کیسه زرده، روزنامه بستر، کبد وسکوم اخذ شد که بعد از پول شدن به ۲۲۶ نمونه تقلیل یافت و طی کشت باکتریایی استاندارد، ۶۲ جدایه سالمونلا از آنها جدا گردید. سپس با کمک آنتی سرم های پلی والان O (A-S) و مونووالان، سروگروپ سالمونلاها تعیین و با کمک آنتی سرم تاژکی H سروتیپ S. enteritidis شناسایی شد. میزان شیوع سالمونلا بر اساس ۲۶ فارم، ۵۳.۸۴ درصد بوده است. از این ۶۲ جدایه، ۵۰ جدایه (۸۰.۶۴ درصد) گروه D و ۱۱ جدایه (۱۷.۷۴ درصد) گروه C و ۱ جدایه (۱.۶۱ درصد) نامعلوم شناسایی شدند. میزان سروتیپ S. enteritidis جدا شده در گروه D، ۴۱ عدد بود که ۸۲ درصد از سالمونلاهای گروه D و ۶۶.۱۲ درصد از کل سالمونلاهای جدا شده را به خود اختصاص می داد. به نظر می رسد همچنان S. enteritidis، می تواند به عنوان پیشرو در آلودگی سالمونلایی گله های گوشتی مطرح باشد که نه تنها موجب خسارات اقتصادی در قالب بیماری تحت بالینی در صنعت مرغداری می شود بلکه با عرضه گوشت های مرغ آلوده زمینه را برای گاستروانتریت در انسان فراهم می آورد و بدین ترتیب سبب معضلات عمده ای در سلامت و بهداشت عمومی جامعه می شود. قطعا یکی از منابع آلودگی S. enteritidis، انتقال عمودی در گله های مادر است که باید مورد توجه بیشتر جهت تولید جوجه های یک روزه عاری از سالمونلاهای پاراتیفوئیدی قرار گیرد.

کلید واژه: سالمونلا، گله گوشتی، آمل، Salmonella enteritidis

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.