ویژگی های رئولوژیکی، حسی و آب اندازی نمونه های ماست تهیه شده با آغازگر تولیدکننده اگزوپلی ساکارید YF-L811
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ویژگی های رئولوژیکی، حسی و آب اندازی نمونه های ماست تهیه شده با آغازگر تولیدکننده اگزوپلی ساکارید YF-L811 دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ویژگی های رئولوژیکی، حسی و آب اندازی نمونه های ماست تهیه شده با آغازگر تولیدکننده اگزوپلی ساکارید YF-L811 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های رئولوژیکی، حسی و آب اندازی نمونه های ماست تهیه شده با آغازگر تولیدکننده اگزوپلی ساکارید YF-L811،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ویژگی های رئولوژیکی، حسی و آب اندازی نمونه های ماست تهیه شده با آغازگر تولیدکننده اگزوپلی ساکارید YF-L811 :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ماست، اگزوپلی ساکارید، آغازگر YF-L811، آغازگر CH-1
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.