اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: برنج، کیفیت دانه، قابلیت شکست دانه، دستگاه آزمون گریز از مرکز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.