بررسی بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتا?ت و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتا?ت و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتا?ت و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتا?ت و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتا?ت و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: تاثیر بسته بندی از جنس پلی اتیلنترفتات (PET) و شرایطمختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از خصوصیات شیمیایی سه نوع روغن موجود در بازار ایران شامل سه نوع روغن آفتابگردان، کانو و مخلوط (شامل روغن آفتابگردان، سویا و تخمپنبه) مورد مطالعهقرار گرفت.مواد و روش ها: ترکیب اسیدهای چرب و خصوصیات شیمیایینظیر اندیسپراکسید، اسیدهای چرب آزاد، اندیس یدی و زمان مقاومت به اکسید شدن قبل و بعد از غوطه وری قطعات پستیکی و در غیاب اینقطعات در دو زمان ۲۰ و ۶۰ روز نگهداری در دو دمای ۲۵ و ۴۵ درجهسانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که مدت زمان نگهداری، درجه حرارت محیطنگهداری و وجود قطعات پستیکیبر میزان شاخص های کیفیتاثیر معنادار دارد، بطوریکه نگهداری در دمای ۴۵ درجهسانتیگراد و مدت زمان ۶۰ روز و وجود قطعات پستیکیسبب افزایش اندیسپراکسید (بهطور متوسط ۳.۱۱) برابر، افزایش اسیدهای چرب آزاد (به طور متوسط ۱.۳۵) برابر، افزایش اندیس یدی (به ۲ طور متوسطبرابر) و کاهشمدت زمان مقاومت روغنها (به طور متوسط ۱.۳۸ برابر) برای سهنوع روغنموجود میگردد.نتیجه گیری: با بررسینتایج میتوان بهضرورت نگهداری روغن های بستهبندی شده در PET در درجهحرارت های پایین (کمتر از ۳۰ درجهسانتیگراد) اشاره نمود.

کلید واژه: بسته بندی PET، ترکیب اسیدهای چرب، روغن آفتابگردان، روغن کانو، شاخص های کیفی، شرایط مختلف نگهداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.