بررسی اثرات بادشکن بر برخی از ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و رطوبت خاک در مناطق خشک و تاثیر آن بر فرسایش پذیری خاک (مطالعه موردی: اراضی بیابانی شهرستان آران و بیدگل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات بادشکن بر برخی از ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و رطوبت خاک در مناطق خشک و تاثیر آن بر فرسایش پذیری خاک (مطالعه موردی: اراضی بیابانی شهرستان آران و بیدگل) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات بادشکن بر برخی از ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و رطوبت خاک در مناطق خشک و تاثیر آن بر فرسایش پذیری خاک (مطالعه موردی: اراضی بیابانی شهرستان آران و بیدگل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات بادشکن بر برخی از ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و رطوبت خاک در مناطق خشک و تاثیر آن بر فرسایش پذیری خاک (مطالعه موردی: اراضی بیابانی شهرستان آران و بیدگل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات بادشکن بر برخی از ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و رطوبت خاک در مناطق خشک و تاثیر آن بر فرسایش پذیری خاک (مطالعه موردی: اراضی بیابانی شهرستان آران و بیدگل) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های فرسایش محیطی

تعداد صفحات :۱۳

گیاهان نمک و عناصر خاک را از طریق ریشه های خود جذب کرده و بخشی از آن در برگ ها و اندام های هوایی خود ذخیره می کنند. این املاح در هنگام ریزش اندام های هوایی گیاه بر سطح خاک تجمع یافته و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک سطحی را تحت تاثیر قرار می دهند. در این تحقیق اثر درختان تاغ بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و همچنین رطوبت خاک بررسی شده است. برای انجام این تحقیق دو ترانسکت به طول ۳۰۰ متر، یکی در زیر تاج پوشش درختان و به فاصله حدود ۱.۵ متر از تنه درخت (وسط تاج پوشش) و دیگری در فاصله ای ۵ برابر ارتفاع درختان (حدود ۵۰ متری از تنه درختان) به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. به منظور بررسی تاثیر درختان بر روی خصوصیات خاک منطقه، بر روی هر ترانسکت ۳۰ نقطه انتخاب گردید و نمونه برداری از عمق های ۰ – ۱۰، ۱۰ – ۲۰ و ۲۰ – ۳۰ سانتی متر انجام گرفت. پس از انتقال نمونه ها به آزمایشگاه، میزان کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم، pH، EC، رطوبت وزنی و حجمی خاک نمونه ها اندازه گیری شد. نتایج حاصل نشان داد که میزان پتاسیم، سدیم،pH و ECنمونه ها به طور معنی داری در زیر درختان افزایش اما مقدار رطوبت خاک به طور معنی داری در زمان مطالعه کاهش یافته است. افزایش میزان املاح خاک می تواند از هم پاشیدگی ذرات خاک و حمل آسان تر آنها را به همراه داشته باشد ولی اضافه شدن لاشبرگ ها می تواند باعث بهبود ساختار خاک شود.

کلید واژه: تاغ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک، رطوبت خاک، بادشکن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.