مقاله جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم :

مقاله جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ و بهار ۱۳۸۸ در پژوهش سیاست نظری (پژوهش علوم سیاسی) از صفحه ۱۲۹ تا ۱۵۶ منتشر شده است.
نام: جهانی شدن و هویت اقوام ایرانی با تاکید بر مولفه های زبان و آداب و رسوم
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جهانی شدن
مقاله زبان
مقاله آداب و رسوم
مقاله قومیت
مقاله اقوام
مقاله هویت قومی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برخی بر این باورند که با توجه به رشد روزافزون جهانی شدن، هویت های خرد قومی ناگزیر در فرهنگ واحد جهانی مستحیل خواهند شد. اما گروهی دیگر معتقدند که جهانی شدن نه تنها باعث از بین رفتن قومیت ها نخواهد شد، بلکه با ابزاری که در اختیار آنها قرار می دهد، موجبات رشد خودآگاهی قومی را فراهم کرده، منجر به تقویت جنبش های قومی می شود؛ لذا برای بررسی تاثیر جهانی شدن بایستی مولفه های هویت قومی بررسی شود. در این مقاله فرهنگ هویت های قومی بررسی و این فرضیه طرح شده که جهانی شدن در کوتاه مدت، هویت های قومی را برجسته می سازد و ممکن است به جنبش های قومی نیز منجر شود، اما در نهایت به همانندسازی خرده فرهنگ ها در فرهنگ مسلط منجر خواهد شد؛ این فرآیند همانندسازی با فراز و فرود همراه خواهد بود. فرهنگ های دارای ویژگی های ذیل در فرهنگ مسلط ادغام نمی شوند: قدرت و حمایت دولتی، وجود میراث غنی مکتوب، پیوستگی با مذهب، عدم انحصار به یک کشور خاص، وجود پتانسیل های جهانی. فرهنگ و زبان خاص هر یک از اقوام ایرانی ـ به جز زبان فارسی ـ این مولفه ها را ندارند یا در آن ضعیف هستند.
افول زبان و آداب و رسوم اقوام، لزوما به معنای اضمحلال هویت قومی نیست و افراد آن قوم می توانند تعاریف جدیدی از هویت قومی خویش بیان کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.