مطالعه تنوع ژنتیکی توده های گل راعی (.Hypericum perforatum L) ایران با استفاده از نشانگرهای بین ریزماهواره ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تنوع ژنتیکی توده های گل راعی (.Hypericum perforatum L) ایران با استفاده از نشانگرهای بین ریزماهواره ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تنوع ژنتیکی توده های گل راعی (.Hypericum perforatum L) ایران با استفاده از نشانگرهای بین ریزماهواره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تنوع ژنتیکی توده های گل راعی (.Hypericum perforatum L) ایران با استفاده از نشانگرهای بین ریزماهواره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تنوع ژنتیکی توده های گل راعی (.Hypericum perforatum L) ایران با استفاده از نشانگرهای بین ریزماهواره ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :۱۴

گل راعی یک گیاه دارویی با متابولیت های ثانویه فراوان می باشد که دارای خواص درمانی ضد باکتریایی، ضد ویروسی، ضد قارچی و همچنین فعالیت ضد افسردگی است. در این پژوهش، تنوع ژنتیکی ۲۹ توده گل راعی متعلق به هشت جمعیت جمع آوری شده از استان های آذربایجان غربی، گیلان، تهران، سمنان، کردستان، لرستان، اردبیل و گلستان با استفاده از ۱۲ آغازگر نشانگر ISSR بررسی گردید. تعداد باندهای هر آغازگر از ۱۱ تا ۲۶ متغیر بود و در مجموع ۲۲۱ قطعه تکثیری امتیازدهی شدند که از این تعداد ۱۹۶ مکان چند شکلی نشان دادند. میانگین محتوای اطلاعات چند شکلی آغازگرها ۰.۳۷ (PIC) برآورد گردید و آغازگرهای UBC-841Y و UBC-807 بالاترین مقدار (۰.۴۱) PIC را نشان دادند. بررسی دندروگرام حاصل از تجزیه خوشه ای با استفاده از ضریب تشابه جاکارد و روش الگوریتمUPGMA تنوع بالایی را در بین توده های مورد بررسی نشان داد. بیشترین فاصله بین توده ۲۳۳۳۵ از اردبیل با توده های ۱۷۹۸۲ و ۱۴۲۰۶ از آذربایجان غربی و بین توده های ۳۳۳۳۷ از گیلان و ۱۷۹۸۲ از آذربایجان غربی و کمترین فاصله ژنتیکی بین توده های ۱۳۱۸۰ و ۱۳۳۴۷ از گیلان مشاهده شد. واریانس مولکولی درون جمعیت ها (توده های درون استان ها) و بین جمعیت ها (بین استان ها) به ترتیب ۷۸ درصد و ۲۲ درصد از واریانس کل داده ها برآورد شد که این توزیع واریانس نشان دهنده تنوع ژنتیکی بالا بین توده های مورد بررسی در هر ناحیه جغرافیایی بود. نتایج این پژوهش نشان داد که نشانگرهای ISSR بطور موثری می توانند برای مطالعه تنوع ژنتیکی توده های گل راعی استفاده شوند.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، گل راعی، نشانگر، ISSR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.