تعیین ضریب حساسیت سویا بهاره به تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد در مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ضریب حساسیت سویا بهاره به تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد در مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ضریب حساسیت سویا بهاره به تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد در مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ضریب حساسیت سویا بهاره به تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد در مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ضریب حساسیت سویا بهاره به تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد در مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت منابع آب و خاک

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثرات تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد سویا در منطقه مازندران آزمایشی، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۷ تیمار در سه تکرار روی سویا رقم جی کی به صورت کشت بهاره انجام پذیرفت. تیمارهای تنش آبیاری شامل TR0 (آبیاری در تمام مراحل رشد، شاهد)، TR1 (آبیاری با تنش رطوبتی در مرحله رشد رویشی)، TR2 (آبیاری با تنش رطوبتی در مرحله گلدهی) TR3 (آبیاری با تنش رطوبتی در مرحله پرشدن دانه)، TR4 (آبیاری با تنش رطوبتی در مرحله رشد رویشی و گلدهی) TR5 (آبیاری با تنش رطوبتی در مرحله رشد رویشی و پر شدن دانه)، TR6 (آبیاری با تنش رطوبتی در مرحله گلدهی و پر شدن دانه) بود. آبیاری در تمام تیمارها به صورت جویچه ای انجام شد. در طول آزمایش، رطوبت خاک به صورت وزنی اندازه گیری و سپس مقدار تبخیر- تعرق توسط روش بیلان آبی تعیین گردید. مقدار باران طی آزمایش ناچیز بود و تیمارهای تحت تنش را مختل نکرد. پس از برداشت و تعیین عملکرد دانه، ضریب حساسیت این رقم به تنش رطوبتی (Ky ) با استفاده از رابطه فائو محاسبه گردید. حداکثر عملکرد مربوط به تیمار شاهد با آبیاری کامل و برابر ۵۱۰۰ کیلوگرم در هکتار و حداقل آن برابر ۲۵۹۰ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار TR6 بود. حداکثر تبخیر- تعرق فصلی ۳۶۷ میلی متر و حداقل آن ۲۲۵ میلی متر به ترتیب مربوط به تیمار TR1 و TR6 بود. مقادیر Ky بر اساس رابطه بین کاهش نسبی تبخیر- تعرق و کاهش نسبی عملکرد برای کل دوره رشد ۰.۸۷، برای مرحله رشد رویشی ۰.۱۵، برای مرحله گلدهی ۰.۸۰ و مرحله پر شدن ۰.۹۵ به دست آمد.

کلید واژه: تنش رطوبتی، سویا، ضریب عکس العمل عملکرد، مراحل رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.