سنتز سلولز میکروبی از سویه بومی و بررسی شبکه نانو الیافی به دست آمده از ساکاریدهای گوناگون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز سلولز میکروبی از سویه بومی و بررسی شبکه نانو الیافی به دست آمده از ساکاریدهای گوناگون دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز سلولز میکروبی از سویه بومی و بررسی شبکه نانو الیافی به دست آمده از ساکاریدهای گوناگون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز سلولز میکروبی از سویه بومی و بررسی شبکه نانو الیافی به دست آمده از ساکاریدهای گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز سلولز میکروبی از سویه بومی و بررسی شبکه نانو الیافی به دست آمده از ساکاریدهای گوناگون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی و مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۲۰

محدود بودن منابع طبیعی به ویژه در مورد سلولز که از گیاهان به دست می آید، باعث شده است تا پژوهش های بسیاری در زمینه منبع مناسب برای این ماده مهم انجام شود. در این رابطه تولید سلولز از روش های گوناگونی مورد ارزیابی قرار گرفته است. یکی از مهمترین روش های تولید این پلیمر زیستی که در چند دهه اخیر رشد چشمگیری را داشته است، استفاده از برخی گونه های باکتریایی است. سلولز باکتریایی از منبع کربوهیدراتی ساکاریدی تولید می شود. در این پژوهش، در مرحله اول لایه هایی از نانو الیاف سلولز باکتریایی از سه منبع ساکاریدی متفاوت (گلوکز، ساکاروز و لاکتوز) در محیط کشت ایستا تولید شد، سپس با استفاده از روش های اندازه گیری رطوبت بازیافتی، طیف سنجی فروسرخ، پراش پرتو ایکس و میکروسکوپ الکترونی (SEM)، ساختار نانو الیاف فیبریلی سلولزهای باکتریایی تولیدی بررسی و با ساختار دو لیف سلولزی (پنبه و ویسکوز) مقایسه شد. نتیجه ها نشان دادند که عرض نانو الیاف فیبریلی سلولزهای باکتریایی بدین روش کمتر از ۱۰۰ نانومتر و درصد بلوری لایه های تولیدی از هر سه منبع نسبت به سلولز طبیعی موجود در پنبه کمتر (۱۵-۱۰%) و نسبت به سلولز بازیافتی موجود در ویسکوز بیشتر (۱۳-۹%) است. ساختار بلوری تمام سلولزهای باکتریایی تولیدی از نوع I بود. لیکن مقدار سلولز I آلفای آنها متفاوت بود. میزان رطوبت بازیافتی سلولز باکتریایی نیز نسبت به سلولز طبیعی پنبه مقدار بیشتر (۵%) و نسبت به سلولز بازیافتی ویسکوز مقدار کمتر (۳%) بود.

کلید واژه: سلولز باکتریایی/ میکروبی، نانوالیاف، طیف سنجی مادون قرمز، پراش اشعه ایکس، میکروسکوپ الکترونی (SEM)، رطوبت بازیافتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.