شناسایی ترکیب های موجود در روغن اسانسی دو گیاه از خانواده چتریان به نام های Reichenb Torilis leptophyllaو Boiss Thecocarpus meifolius و بررسی خواص ضد باکتریایی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ترکیب های موجود در روغن اسانسی دو گیاه از خانواده چتریان به نام های Reichenb Torilis leptophyllaو Boiss Thecocarpus meifolius و بررسی خواص ضد باکتریایی آنها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ترکیب های موجود در روغن اسانسی دو گیاه از خانواده چتریان به نام های Reichenb Torilis leptophyllaو Boiss Thecocarpus meifolius و بررسی خواص ضد باکتریایی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیب های موجود در روغن اسانسی دو گیاه از خانواده چتریان به نام های Reichenb Torilis leptophyllaو Boiss Thecocarpus meifolius و بررسی خواص ضد باکتریایی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ترکیب های موجود در روغن اسانسی دو گیاه از خانواده چتریان به نام های Reichenb Torilis leptophyllaو Boiss Thecocarpus meifolius و بررسی خواص ضد باکتریایی آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی و مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۸

جنس Torilis از خانواده چتریان، Umbelliferae، در ایران ۹ گونه گیاهی دارد. جنس Thecocarpusنیز از خانواده چتریان، در ایران یک گونه با نام T. meifolius دارد که بومی ایران می باشد. در این پژوهش، مواد تشکیل دهنده و خواص ضد باکتریایی دو گیاه Torilis leptophylla و Thecocarpus meifolius مورد بررسی قرار گرفت. در اسانس T.leptophylla، ۶۳ ترکیب که در مجموع %۹۲.۱۴ از وزن کل اسانس را تشکیل می دادند شناسائی شدند. در میان آنها، اسپاتولنول (%۱۵.۷۴)، ترانس آلفا برگاموتن (%۹.۳۷) و ژرماکرن (%۸.۹۴) D عمده بودند. در اسانس گیاه T. meifolius نیز ۴۱ ترکیب با درصد %۹۰.۵ شناسائی شدند و در این میان اسپاتولنول (%۳۰.۸)، کاریوفیلن اکسید (%۸.۹) و ژرماکرن (%۶.۰) D ترکیب های عمده بودند. ترکیب اسپاتولنول که به عنوان آفت کش مورد استفاده قرار می گیرد و دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است و به عنوان ترکیب عمده در این دو گیاه شناسائی شد. فعالیت ضد باکتریایی این دو گیاه در مقایسه با جنتامایسین به عنوان استاندارد و به دو روش سنجش قطر هاله مهار رشد بر روی محیط کشت مولر هینتون آگار و روش غلظت بازدارندگی کمینه، اندازه گیری شد. اسانس این دو گیاه اثر ضعیفی بر روی باکتری های گرم مثبت از خود نشان داد.

کلید واژه: Torilis leptophylla ،Thecocarpus meifolius، روغن اسانسی، اسپاتولنول، فعالیت ضد باکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.