بررسی تنوع پروتئین های ذخیره ای دانه و برخی صفات مورفولوژیک گونه های مختلف جنس Papaver


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع پروتئین های ذخیره ای دانه و برخی صفات مورفولوژیک گونه های مختلف جنس Papaver دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع پروتئین های ذخیره ای دانه و برخی صفات مورفولوژیک گونه های مختلف جنس Papaver  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع پروتئین های ذخیره ای دانه و برخی صفات مورفولوژیک گونه های مختلف جنس Papaver،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع پروتئین های ذخیره ای دانه و برخی صفات مورفولوژیک گونه های مختلف جنس Papaver :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۸

این آزمایش به منظور بررسی پروتئین های ذخیره ای دانه هفت گونه مختلف Papaver از مناطق مختلف استان اردبیل با روش SDS-PAGE انجام شد. اطلاعات حاصل از امتیازدهی نوارهای پروتئین ها در مجموع ۲۰ مکان را در گونه ها شناسایی کرد. بیشترین تعداد نوار مربوط به گونه های P. rhoeas و P. bracteatum با ۱۷ نوار بود. کمترین تعداد نوار مربوط به گونه های P. argemone و p. somniferum با ۱۳ نوار پروتئینی بود. تجزیه خوشه ای بر اساس ماتریس تشابه جاکارد، گونه های مختلف را در چهار گروه قرار داد. در گروه اول، P. somniferum؛ گروه دوم، P. oreintale، P. bracteatum،P. lasiotrix و P. rhoeas؛ گروه سوم، P. dubium و در گروه چهارم، P. argemone قرار گرفت. گونه های مختلف از نظر صفات مورفولوژیک (رنگ و شکل گلبرگ، رنگ و اندازه بذر و ارتفاع گیاه) تنوع خوبی نشان دادند که بر اساس تجزیه خوشه ای گونه های مورد بررسی در سه گروه جدا قرار گرفتند. آزمون مانتل برای تعیین ارتباط بین داده های مورفولوژیک و پروتئین های ذخیره ای دانه انجام شد. این آزمون همبستگی معنی داری را بین این دو گروه از داده ها نشان نداد که احتمالا می تواند به دلیل تعداد کم صفات مورفولوژیک و کم بودن تعداد نشانگر مولکولی باشد.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، پروتئین های ذخیره ای دانه، SDS-PAGE، خشخاش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.