تغییرات کمی و کیفی روغن و صفات مرفولوژیک کدو طبی (.Cucurbita pepo L) تحت تیمارهای مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات کمی و کیفی روغن و صفات مرفولوژیک کدو طبی (.Cucurbita pepo L) تحت تیمارهای مختلف کاشت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات کمی و کیفی روغن و صفات مرفولوژیک کدو طبی (.Cucurbita pepo L) تحت تیمارهای مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات کمی و کیفی روغن و صفات مرفولوژیک کدو طبی (.Cucurbita pepo L) تحت تیمارهای مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات کمی و کیفی روغن و صفات مرفولوژیک کدو طبی (.Cucurbita pepo L) تحت تیمارهای مختلف کاشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: کدوی طبی، گیاهی دارویی است که جایگاه ویژه ای در صنایع داروسازی دارد و ارزیابی عملکرد کمی و کیفی آن تحت تیمارهای مختلف زراعی ضروری می باشد.هدف: ارزیابی تاثیر فاصله ردیف و تاریخ کاشت بر عملکرد روغن و صفات مرفولوژیک کدو طبی.روش بررسی: این آزمایش به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دو سال ۸۹ – ۱۳۸۸ و ۹۰ – ۱۳۸۹ انجام شد. تاریخ کاشت به عنوان عامل اصلی (۱ اردیبهشت، ۱ خرداد، ۱ تیر) و فاصله بین ردیف به عنوان عامل فرعی (۱، ۱.۵ و ۲ متر) بود و صفات وزن هزار دانه، تعداد دانه در میوه، وزن دانه تک میوه، عملکرد دانه، عملکرد میوه، شاخص دانه دهی میوه و عملکرد کمی و کیفی روغن مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج: اثر سال به استثنای درصد روغن و تعداد دانه در میوه بر هیچ یک از صفات دیگر معنی دار نشد و اثر متقابل تاریخ کاشت و فاصله ردیف در تمامی صفات کمی و کیفی معنی دار شد. بالاترین عملکرد دانه، درصد روغن دانه و عملکرد روغن در تیمار فاصله ردیف یک متر در تاریخ کاشت خردادماه و تیمار ۱.۵ متر در تیرماه به دست آمد. بیشترین درصد اسیدهای چرب غیر اشباع و کمترین درصد اسیدهای چرب اشباع در تاریخ کاشت خردادماه با فاصله ردیف ۱.۵ و ۲ متر حاصل شد.نتیجه گیری: با بهره گیری از مدیریت زراعی مناسب می توان عملکرد کمی و کیفی این گیاه دارویی را بهبود بخشید زیرا عملکرد دانه و روغن این گیاه به طور معنی داری تحت تاثیر فاصله بین ردیف و تاریخ کاشت قرار دارد.

کلید واژه: کدوی طبی، اسیدهای چرب، درصد روغن، عملکرد دانه، عملکرد روغن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.