مقاله راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی :

مقاله راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در فصلنامه خانواده پژوهی از صفحه ۷۶۱ تا ۷۷۴ منتشر شده است.
نام: راهبردهای مقابله ای والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله راهبردهای مقابله ای
مقاله والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این مطالعه بررسی راهبردهای مقابله ای در والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه والدین کودکان مبتلا به اختلالات فراگیر تحولی تحت پوشش مرکز ساماندهی درمان و توان بخشی اختلالات اتیستیک و مرکز اتیسم به آرا در تهران می باشند.
از این جامعه آماری ۴۳ زوج از والدین به شیوه تصادفی انتخاب شدند.
برای گروه گواه، ۴۳ زوج والدین با روش نمونه گیری غیرتصادفی از مناطق (۲ و ۶) تهران انتخاب و از نظر سن و تحصیلات خود و سن و جنس فرزندشان با گروه والدین کودکان اتیستیک همتا شدند. پرسشنامه پاسخ های مقابله ای بیلینگز و موس روی اعضای دو گروه اجرا شد. تحلیل یافته ها نشان داد که مادران کودکان دارای اختلالات فراگیر تحولی در مقایسه با مادران کودکان عادی بیشتر از راهبردهای مقابله ای مبتنی بر مهار جسمانی استفاده می کنند. اما بین سایر راهبردهای مقابله ای تفاوت معناداری بین دو گروه مشاهده نشد. به طور کلی مادران مورد مطالعه در هر دو گروه، بیشتر از راهبردهای مبتنی بر مهار جسمانی و مهار هیجانی استفاده می کنند، در حالی که پدران بیشتر راهبردهای مقابله ای مبتنی بر حل مساله و ارزیابی شناختی را به کار می بردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.