بررسی تاثیر میزان نانورس بر ویژگی های فیزیکی و خواص کششی نانوچندسازه ساخته شده از ماده لیگنوسلولزی نی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر میزان نانورس بر ویژگی های فیزیکی و خواص کششی نانوچندسازه ساخته شده از ماده لیگنوسلولزی نی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر میزان نانورس بر ویژگی های فیزیکی و خواص کششی نانوچندسازه ساخته شده از ماده لیگنوسلولزی نی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر میزان نانورس بر ویژگی های فیزیکی و خواص کششی نانوچندسازه ساخته شده از ماده لیگنوسلولزی نی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر میزان نانورس بر ویژگی های فیزیکی و خواص کششی نانوچندسازه ساخته شده از ماده لیگنوسلولزی نی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۳

هدف از انجام این تحقیق بررسی امکان استفاده از آرد نی و همچنین تاثیر میزان ذرات نانو مونت موریلونیت در خواص فیزیکی و کششی چندسازه پلی پروپیلن/آرد نی/نانورس بوده است. میزان ماده سازگاردهنده و آرد نی به ترتیب در سطح های ۵% و ۴۰% ثابت و میزان نانو مونت موریلونیت در چهار سطح ۰، ۱، ۳ و ۵% در نظر گرفته شدند. مواد در یک مخلوط کن مخلوط و نمونه ها با روش قالب گیری تزریقی ساخته شدند. به منظور بررسی خواص مکانیکی چندسازه آزمون کشش (مقاومت و مدول کشش) و ازدیاد طول بر طبق آیین نامه EN ISO 527 انجام شد. خواص فیزیکی شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت نیز اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از مقاومت ها و مدول ها و ازدیاد طولی و همچنین خواص فیزیکی (جذب آب) تا نقطه شکست نشان داد که با افزودن نانورس در سطح ۳% مقاومت و ازدیاد طول و واکشیدگی ضخامت بهبود پیدا کرده است.

کلید واژه: چندسازه، آرد نی، پلی پروپیلن، نانورس، ویژگی های کششی، خواص فیزیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.